|
||||
|
||||
![]()
Σαφως σε 50 λιτρα μπορεις να εχεις 3 αρσενικα και 5-6 θυληκα και με τις γεννες δεν θα προλαβαινεις να χαριζεις ψαρακια...
|
||||
|
||||
![]()
Λενα μου..... αν θελεισ να αλλαξεις ενυδρειο ριξε στα καρφουρ μια ματια εχει πολυ καλες τιμες κατα διαστηματα.... κ μπορεις να χρησιμοποιησεις το 15λιτρο ως γεννηστρα..... εγω πηρα 115λιτρα με επιπλο 120 euro αλλα εχει κ αλλα.... σε περιπτωση που ενδιαφερεσε ψαξε το.....
|
|
||||
|
||||
![]()
εγώ θα σου έλεγα 100λίτρα και πάνω!το 50αλιτρο με το 100λιτρο ΄μη νομίζεις πως έχουν μεγάλη διαφορά στο μέγεθος και στη τιμή.Παρόλα αυτά στο 100αρι έχεις περισσότερες επιλογες και πιο σταθερές συνθήκες..για κάτι που αναφέρθηκε πριν να συμπληρώσω πως στην φύση τα ψάρια ζουνε σε πολλα περισσότερα λίτρα με πολλά περισσότερα ψάρια απο το ενυδρείο μας,οπότε το να υβριδίζουν ειδη είναι σχεδόν απίθανο και εντελως διαφορετικό απο το να βάλεις πχ σε ένα 30λίτρο 1 ξιφοφόρο με 1 πλάτυ..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Α/Ο Ερωτηση | nektariossp | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 03-06-09 22:06 |
Ερωτηση | KOSTASZOIDOS | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 19-05-09 19:56 |
Γέννα Gappy | alechandro | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 26-02-09 00:59 |
Koμμενη ουρα σε gappy! | CC-Gio | Ζωοτόκα | 10 | 08-06-06 08:42 |
γεννα gappy!!!!! | goldmary | Ζωοτόκα | 23 | 12-04-05 09:14 |