|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
παρε ενα 120 λιτρο
και βαλε και 2 κοριτσια μεσα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
προς το παρον το 100λιτρο θα το κανω κοχυλονταμαρι αλλα για το μελλον βλεπουμε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
σημερα εκανα μια μικρη αλλαγη και εβαλλα και λιγο αλατακι...παρατηρησα καποια μικρα σημαδακια στο σωμα αλλα καταλαβα οτι ηταν απο ενα πλαστικο φυτο που υπαρχει στο ενυδρειο οποτε και το εβγαλα...τα χχρωματα του ειναι φανταστικα
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιαυτό σε είχα ρωτήσει αν τα σκισίματα στα πτερύγια τα είχε, γιατί είναι σσυχνό φαινόμενο οι μικροτραυματισμοί στα πλαστικά φυτά. Προτίμησε κανένα αληθινό φυτό χαμηών απαιτήσεων...
|
|
||||
|
||||
![]()
εβαλα λιγη ντοματια ...αν και κοβω το φωτισμο ελειπη και το υποστρωμα μιδαμινο..θα δειξη..
|
|
||||
|
||||
![]()
σημερα πετυχα μερικες φωτο ακομα επι flaring και καθως φτιαχνει φωλια...απολαυστε υπευθυνα
|
|
||||
|
||||
![]()
σε ποσα λιτρα ειναι ???????
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σε τι μπιτονι θες να πεις.? χαχα(περα απο την πλακα παιχτηκε βλακεια και πρεπει να παραμεινει λιγο ακομα εκει)
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι θελω να δω ποσες μερες θα εχω την παιδα στο νερο και ποιο μαστηγιο να φερω
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κρυβε λογια ..κρυβε λογια...και ομως τα ατιμουλικα ειναι φοβερα ..και τι δεν εχουν φαει..κολοκυθακι ..λιγο αρακα μηλο///....αλλα που θα παει αν δεν μπει και ο μονομαχος εκει δεν θα ευχαριστηθω...
|
|
||||
|
||||
![]()
μαντιο των δελφων το καναμε
λεγε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οχι οχι δεν ειναι κιτρινο...μαυρο ειναι ....(κιτρινο γιατι>?)
|
|
||||
|
||||
![]()
πλεκο ???????
σε 20 λιτρο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μου φερε χτες ο beat 89 τρεις μικρους ansistrus sp3 των 3 εκ ..και τους εβαλλα προσωρινα μεσα εκει..(μετα απο συλλογη αποψεων στο συλλογο)
|
|
||||
|
||||
![]()
ποσο μεγαλοι γινοντε ????
θελω κι εγω ![]() ε ποιο καλα απο το να τα βαλεις σε 5 λιτρα το ξυλο δε το γλυτονεις στο λεω κατι εγινε και μαλλον δε θα ανεβω αλλα θα κανω ταξιδι αστραπη μια μερα μονο και μονο για αυτο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
γυρω στα 14 εκ ο αρσενικος...και το θηλυκο πιο λιγο ...
|
|
||||
|
||||
![]()
καλα ερχομε να τους παρω
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
θα ηταν apple snail
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδια,να ρωτισω κατι??Εγω εχω ενα 30 λιτρο(περιπου)ενυδρειο,αλλα τωρα βεβαια το εχω γεμισει μεχρι τα 15 λιτρα γιατι ειναι η πρωτη κατοικια της χελωνιτσας μου,αλλα κι εκεινη απο να΄ναι θα την κανει για ενα μεγαλυτερο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κατα την γνωμη μου σε 30λιτρα με μερικα ευκολα φυτα (ανουμπια,μοσσ,φερν κλπ )θα ειναι αρχοντας...δεν ειναι απαραιτητη η χρηση της α/ο αλλα μπορεις να εχεις τυρφη αν θελεις...
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να τον βαλεις εκει μεσα για ολη την ζωη του και θα σου ηταν και υποχρεος.
Αν εχεις Α.Ο. θα ηταν καλυτερα αλλα και το νερο βρυσης αν δεν ξεπερναει το 7.6-7.7 ph ειναι οκ!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τυρφη λεγεται και ειναι ενα φυσικο προιον που το βαζουμε στο φιλτρο του ενυδρειου μας για να μαλακωνει το νερο.
Η τυρφη προερχεται απο την αποσυνθεση φυτικων υλων και περνει την μορφη ελαφρου χωματος,φιλτραροντας μεσα απο εκει το νερο το μαλακωνουμε αλλα το "κιτρινιζουμε" κιολας. Εχει τα καλα του εχει και τα κακα του.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν το νερο σου δεν ειναι παααρα πολυ σκληρο ο μονομαχος σου σε 30λιτρο φυτεμενο θα ειναι βασιλιας.
απο εκει και περα..με χρηση τυρφης-ή επειδη τα λιτρα ειναι λιγα με ενα μπετονακι απιονισμενο το βδομαδα- θα ειναι ακομη καλυτερα.. θα αλλαζεις 30% τη βδομαδα...δηλαδη λιγοτερα απο 10 λιτρα...το μπετονακι ειναι 4λιτρο...οποτε μπορεις να εχεις ποσοστο 50-50. ![]() και το κοστος θα ειναι 2 ευρω το μηνα περιπου...(50λεπτα/μπετονακι)
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχος? ΛΕΣ..... | stavr0s1 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 15-01-10 15:23 |
sos,sos,sos,sos!!!!!!!help για μονομαχο | Leo | Bettas | 10 | 04-09-09 20:58 |
Μονομαχος | NiveOner | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 01-08-08 13:45 |
fin rot σε μονομαχο | monomaxos_lover | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 02-05-07 13:47 |
3 μονομαχοι σε 1 | melitropos | Bettas | 7 | 21-09-05 00:56 |