|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Διαστασεις: 25*25*30 (18.7l)
Ενυδρειο:nano cube dennerle 20l complete ___________________________ pH:7.2 Nh3/Nh4:0.01 mg/l Po4:0.1: No2:0.01 mg/l No3:5-10 mg/l Test:υγρα ___________________________ Φυτα: java moss,bacopa caroliana,anubias,Hygrophila difformis,Hemianthus callitrichoides ''Cuba'',Hydrocotyle leucocephala,Rotala sp. ''Nanjenshan'' (''Mayaca sellowiana'') ___________________________ Ασπονδυλα:15 red cherry,1 zebra snail ___________________________ Θερμοκρασια:26 Φωτογραφιες: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Η τροφη που εχω ειναι η Dennerle CrustaGran 20% algen & 10% spirulina καθε ποτε ταιζω και ποσο??(ταιζω καθε μερα και ριχνω τρια μπιλακια το καθε μπιλακι ειναι 3mm περιπου,καλα ειναι?) Εχω και μια μαμα που κουβαλαει αυγα!!!Να ρωτησω παλι,αν γενησει η κυρια τα γαριδακια τις τα αφηνω μεσα στο ενυδρειο κανονικα η τα βαζω σε γενιστρα??Υπαρχει κυνδινος να τις ρουφηξει το φιλτρο?? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη @@nikos@@ : 23-01-10 στις 16:55 Αιτία: Εφτιαξα λιγο τις φωτογραφιες! |
|
|||
|
|||
![]()
Μου αρεσει πολυ το γαριδοενυδρειο σου ..
![]() νομιζω οτι ταιζεις λιγο (αν και δεν την ξερω την τροφη) τα γαριδακια δεν χρειαζεται να τα απομακρυνεις(δεν μπορεις αλλωστε ![]() θα κρυφτουνε μεσα στην τζαβα κια θα ειναι μια χαρα επισης το φιλτρακι σου ειναι safe για γαριδες |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω!
Τελικα καθε ποτε ταιζω???????????????????????????????????????????? |
|
||||
|
||||
![]()
χαριτωμενο
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο παραπανω δεν ξερω για να σε βοηθησω...
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο το ενυδρειακι σου...
![]() εμενα προσωπικα θα μου αρεζε περισσοτερο αν το ασπρο μονοπατι,το εκανες λοφακι με πιο ανοιχτο καφε.. αλλα γουστα ειναι |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο γαριδαδικο.... (bamboo shrimp) | mixalis24 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 7 | 09-04-09 15:08 |
Αρχαριος ψαχνει | manosek | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 12-03-09 19:33 |
αρχαριος....πως να αρχισω | geokourou | Greek Aquarist's Boards | 10 | 15-03-08 19:20 |
Αρχαριος - Αρχαριος - Αρχαριος | ntzianam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-10-07 15:25 |