|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ετοιμοι οι 3 βραχοι... και διαλειμμα... τελειωσε η σιλικονη...
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
τραγανες απο που μπορουμε να αγορασουμε? οσο και αν εψαξα δεν βρηκα κατι
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φιλε δυστυχος δεν θα βρεις να αγορασεις απο καπου. μονο αν εχεις καποιο φιλο η γνωστο ψαρα και ριχνει χοντρα διχτυα ... οι τραγανες ειναι στο βυθο της θαλασσας και δεν βγαινουν αλλιως... εγω εχω βρει ενα λιμανακι με ψαροβαρκες και τις μετανε ολες σε ενα σημειο για να μην τις ξαναπετανε στη θαλασσα....
|
||||
|
||||
![]()
ολοι διακοπες στην συρο...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παΐδια οι πέτρες όπως βλέπετε στην πρώτη Φώτο συνεχίζονται....
και επiδή μου ηρθε στο μυαλό και μια παραλλαγή αλλά στα ιδία χρώματα για να έχουμε ομοιομορφία είπα να σας το δείξω... ![]() ![]() στην στις άλλες Φώτο βλέπετε τα βράχια πολυουρεθανης αλλά αφού τα έχω περάσει ένα στρώμα τσιμέντο... όταν στεγνώσει το τσιμέντο θα τα περάσω άλλο ένα χέρι και πάνω σε μερικά βράχια θα κολλήσω λευκή άμμο και στα αλλά θα κολλήσω ψιλό χαλικάκι, αυτό που βλέπετε στην Φώτο.... αυτά τα βράχια θα είναι κατά κύριο λόγο στον πάτο του ενυδρείου και από πάνω θα μπουν τα βράχια με τις τραγάνες και μερικά από αυτά για να σπάει η μονοτονία ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω θα δειξει στο τελος,πιστευω θα το κανεις ωραιο,εμενα παντος μαρεσουν οταν ολες οι πετρες ειναι ιδιες...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κοιτα εδω... http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=21189 το πρωτο μου ενυδρειο οπως το βλεπεις εχει 3 διαφορετικα ειδη πετρας... κι ομως ειναι ομοιομορφα ακομα και πριν πιασουν αλγη.... ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() τωρα παμε για πιο μεγαλα και πιο ομορφα.... μην ξεχνας οτι αυτο που ετοιμαζω θα ειναι ολο diy.... θα προσπαθησω να φτιαξω και ενα background πολυ καλο.... το εχω στο μυαλο μου απο τωρα.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αντε να βλεπουμε κ να μαθαινουμε και εμεις οι νεοτεροι!!!ποτε θα δουμε ψαρια μεσα??????/
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σιγουρα περιμενουμε αρκετοι!!!!!!αντε με το καλο
|
|
||||
|
||||
![]()
επιδη στη ζωη μου δεν το βαζω ευκολα κατω... ετσι κι εδω συνεχιζω δυναμικα ασχετα με την στεναχωρια μου...
![]() ![]() στις παρακατω φωτο βλεπετε τα βραχια απο πολυουρεθανη αφου εχει προσθεθει η αμμο.... και στις επομενες αφου πανω απο την αμμο εχει προσθεθει το χαλικακι... οπως βλεπετε στην τελευταια φωτο ο ενας βραχος αν και ατελειωτος ακομα ειναι με την τραγανα και οι αλλοι 2 ειναι με το χαλικακι... τα χρωματα ειναι ομοιογενής... ![]() ![]() γνωμες δεκτες!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι μπραβο!! Μη πτοεισαι!! Φαινονται ομορφες και με το χαλικακι!!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε ευχαριστω!!! μεσα στο νερο θα δειξουν σιγουρα πιο καλα... με το αναλογο φοντο απο πισω και λιγη αλγη... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα!!!!!
τα βραχακια μου τελειωνουν σιγα σιγα ( εκτος απο μερικες λεπτομεριες που θελουν ) και αρχισαν να βγαινουν απο το σπιτι... ![]() ![]() ![]() μερικες φωτο... στον ενα τον μεγαλο και μακρυ βραχο εχω βαλει μονο αμμο... ειναι ο βραχος που σκεφτομαι να βαλω σε ενα σημειο και απο εκει να ξεκινανε σιγα σιγα τα βραχια.... κατι σαν χωρισμα αμμου και βραχια....
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο για την υπομονη σου...
θαναση ειμαι πολυ περιεργος να το δω στημενο το ενυδρειο με αυτα....παντως ειδικα αυτα με τις τραγανες ειναι απιστευτα φυσικα...λιγο θελει να δουλεψεις τις τρυπες.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν σχολιάζω το τι μου φαίνεται όταν κοιτάζω τις πέτρες γιατί θα μας κόψει το ΕΣΡ.
Μα καλά ρε Θανάση που είχες τον νου σου όταν τις έφτιαχνες ? |
|
||||
|
||||
![]()
Χαλβά νόμιζα πως ήμουν ο μόνος διεστραμένος!!!
Να είσαι καλά με έκανες και γέλασα!!!
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είσαι εσύ ο διεστραμμένος αγόρι μου.....χα,χα,χα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θανάση παρακολουθώ τα πόστς σου. Μου άναψες πολλές φωτιές για malawi!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() όλο στα γλυκά είναι το μυαλό σου? |
|
||||
|
||||
![]()
ρε δεν ντρεπεστε λιγο...
τις πετρες μου τις περασατε για μ@@@@@@ ντροπη!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Καλά τα λέει ο Κλεόβουλος, για λουκουμάδες πριν μπουν στην φριτέζα μου φάνηκαν :
Γιατί ρε Θανασάκη εσένα που πήγε ο νους σου ? χα,χα,χα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φτου σας ρε....
![]() ![]() ![]() λες να φτιαχνουμε τοσο ασχημους λουκουμαδες???
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή βλέπω ότι προσπαθείς τα βραχάκια να μοιάζουν όσο γίνετε με κομμάτια από γυναικείο άγαλμα
βάζω μια φωτογραφία που ίσως σε βοηθήσει να πετύχεις ακόμα ποιο φυσικό αποτέλεσμα. Σου προτείνω να παίξεις με συνδυασμούς τραγανών σε επιλεκτικά σημεία. ![]() Ελπίζω να σε βοήθησα. ![]() Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί η ενυδρείακη μας κοινότητα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχετε καταλαβει το σκεπτικο μου αλλα δεν πειραζει ας σας το πω....
τα βραχια που φτιαχνω και καλα για να μην εχουν βαρος... ![]() ![]() ειναι ενας καλος τροπος να κραταω τα αρσενικα ψαρια παντα ζεστα.... οταν φτιαξω το ενυδρειο θα δειτε γεννες.... χαμος θα γινετε... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σε βλεπω υγειεστατο θα αρχιζα να ανυσηχω αν εφτιαχνες αλλα σχηματα
|
||||
|
||||
![]()
Τι αθώα και αγνά παιδάκια που είστε !!!!!!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
παντως εγω ειμαι καθετος στη χρηση αιχμηρων πετρωματων σε ενυδρεια με κιχλιδες γενικοτερα και ειδικοτερα σε ψαρια που τρεφονται απο αλγη γιατι η μπορει να τραυματιζονται προσπαθωντας να φανε αλγη απο την πετρα η να την κοψουν την συνηθεια γιατι θα ενοχλουνται
πιστευω οτι malawi η tanganyika πανε μονο με ψιλη ασπρη αμμο και πλακε ποταμισσιες γκρι πετρες σχετικα πεπλατισμενες γιατι και αυτο παιζει το ρολο του οι τραγανες ειναι για θαλλασα και εκτος των αλλω παραπεμπουν και εκει φιλικα παντα και απορω που κανενας δεν το χει σκεφτει μεχρι τωρα ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φτιαχνοντας ενα nano reef (log) | Tricky | Nano Reef | 73 | 19-05-09 23:16 |
Βαρος ενυδρειου | orck | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 30-10-08 15:56 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ! στρώσιμο με ή χωρις φυτά? με ή χωρις αμμο και πέτρες? | sakisballoons | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 20-12-07 13:09 |
ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ Η ΠΛΑΚΑ...??? | Vasilis | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 23-02-06 16:40 |