|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
για σας και καλως σας βρηκα...
διαβαζω το forum πολυ καιρο,μπραβω πολυ καλη προσπαθεια... ![]() εχω κατασκευαση ενα ενυδρειο 600 λιτρα 185χ54χ60(μ-π-υ) ![]() ![]() ![]() το προβλημα ειναι οτι η σταθμη απο πλαγια εχει μισο ποντο διαφορα απο την μια ακρη στην αλλη...χανη η βαση περιπου 2 με 3 χιλιοστα,το προβλημα εντοπιστηκε και θα το φτιαξω..αν το αφησω καμια βδομαδα ετσι θα εχω προβλημα και το φτιαξω τοτε??? το πρωτο γεμισμα ![]() ![]() πολυ νερο βρε παιδια ![]() ![]() το σαμπακι μου 80 λιτρα(θελει καθαρισμα) θα γινει ακομα ενα αργοτερα που θα μπει στην αλλη πλευρα. απο την επιστροφη κατεβασε αυτο το νερακι μονο..πιστευω θα ειναι ενταξει απο θεμα πλυμμηρας,αλλα και αυτο θα ειναι συνδεμενω με την αποχετευση για να ειμαι συγουρος. ![]() εδω φαινονται τα υδραβληκα...η αποχευτευση η οποια μολις τελειωσει το στυσιμο της διακοσμησεις θα μετατραπει σε durso για το σαμπ και η πανω τρυπα θα ειναι η επιστροφη...προς το παρων θα ειναι ετσι για να μπορω να αδιαζω το τανκ γρηγορα. ![]() ![]() και μια ακομα ![]() δεκτες ολες η γνωμες-παρατηρησεις... ![]() εχει δουλεια ακομα... ευχαριστω. στο τελος ετσι θα ειναι: http://img21.imageshack.us/img21/1355/capturemhq.jpg |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραιο φενεται απο τις φωτος σου.Φενεται οτι πιανουν τα χερια σου.
Το θεμα με την διαφορα σταθμης μη σε απασχολει δεν ειναι μεγαλη η διαφορα.Πρεπει ομως να λυθει. Ορισμενες παρατηρησουλες απο μενα καλοπροαιρετες. - Βαλε στην υπερχειληση σου χτενακι για να μη βρεις τα ψαρια στο sump - Φτιαξε οπωςδηποτε πιο μεγαλο sump.80 λίτρα για μενα ειναι πολύ λίγα. - Ξυσε την παραπανισια σιλικονη ,χτυπαει ασχημα στο ματι.Θα δειξει παρα πολύ η κατασκευή σου, πιστεψε με αξίζει! - Στο τελευταιο σχεδιο φενεται ο θαλαμος υπερχειλησης στο κεντρο... - Για καλυτερη κυκλοφορια μετεφερε, με μια σωλήνα , την επιστροφή σου απο την απεναντι μερια της υπερχειλησης.Ετσι θα εχεις μόνιμη ροή στο ενυδρείο , χωρίς νεκρές ζώνες.
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω...
για το sump θα γινει ακομα ενα στα 80 λιτρα και αυτο...πιστευω να φτανει??? τωρα για την τρυπα κατω θα γινει θαλαμος επιρχηλησεις οπως διποτε...απλα θα μηνη ετσι για λιγο καιρο για να δω οτι ειμαι οκ απο στεγανοτητα. για το χτενακι ενοητε οτι θα μπει πρωτου μπουνε ψαρια...απλα δεν βιαζομαι,θελω να γινει καλο και λειτουργικο... γενικα δεν εχει τελιωση ακομα, ειμαι στην αρχη εχει πολυ δουλεια ,στο τελος δεν θα φαινετε τιποτα... το σαμπ συνδεθηκε προχηρα για να δω αν χωραει το νερο απο την επιστροφη. για την σελικονη να καθαρισω αυτη που φενετε στης κοντρες του τανκ?? παντος σ'ευχαριστω για της παρατηρισης σου... ![]() το τελευτεο σχεδιο ηταν το πρωτο που εκανα αλλα μας τα χαλασε ο τζαμας δεν ηθελε να κανει τρυπα στον πατο.. και ετσι γινανε στα πλαγια. |
|
||||
|
||||
![]()
πως ακριβώς σκέφτεσαι να δουλέψεις με δυο sump?
ρωτάω, γιατί στην ουσία είναι ανέφικτο να δουλέψουν ανεξάρτητα μεταξύ τους. |
|
|||
|
|||
![]()
απλα θα ανοιξω την κατω τρυπα που θα γινει για το σαμπ λιγο μεγαλυτερη(το εχω κανει για να παρη την 1 ιντσα σωληνα και πετυχε χωρις να σπαση το τζαμι με dremel και γυαλοχαρτο)και στην εξοδω θα βαλω ενα ταφ που θα μοιραζει το νερο στα δυο σαμπ...καπως ετσι το σκεφτομαι.
αν δεν πετυχει θα τα μοιρασω στης δυο τρυπες που εχω στο τανκ τωρα...μια σε καθε σαμπ. |
|
||||
|
||||
![]()
αν για κάποιο λόγο σταματήσει η αντλία του ενός sump έχεις σκεφτεί τις συνέπειες?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γνωμες | Mary-z | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 6 | 31-01-09 22:07 |
Ακουω γνωμες... | imichal | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 04-12-08 15:00 |
CO2 συστημα...γνωμες! | sarevock | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 80 | 27-10-08 15:49 |
Γνωμες? | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 06-01-08 13:55 |
Γνωμες για την συνεχεια. | Isidoros | Malawi | 13 | 07-09-04 11:39 |