|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ναι και φαίνονται νόστιμα...
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
...οσο και να μην το πιστευετε γεννησαν κιαλλο αυγο...
![]() τα προηγουμενα τα εριξα στα χρυσοψαρα και μαλλον καπου εκει παει και αυτο... |
|
||||
|
||||
![]()
ελεος εισαι ρε.προκειμενου να τα σκοτώνεις στα χρυσόψαρα δωστα σε εμενα..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εσυ οταν τρως το τηγανητό σου αυγο το σκεφτεσε αυτο?...
![]() κρατησα 6 αυγα, τρια στα χρυσ. και το δεκατο καθετε... ------------------------- ...και ενδεκατο αυγο!.... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ηλίας : 02-11-09 στις 13:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δωδεκατο αυγο...
![]() ------------------------- δεκατοτριτο... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ηλίας : 05-11-09 στις 16:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ηλία σε ευχαριστώ που μου τα'στειλες είναι μια χαρά
|
||||
|
||||
![]()
δεν κάνει τίποτα!...
παρεμπίπτοντος έχουμε φτάσει στο δέκατο ένατο αυγό ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν βάζεις καμια πενηνταριά μικρούλια σε μια σακούλα να μας τα στείλεις Θεσσαλονίκη?
Είμαι σίγουρος ότι εδώ πολλοί θα τα εκτιμήσουμε και πρώτος εγώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και σάμο να στείλεις και σάμο
![]() και αν θες να ξεφορτωθείς και κανενα πλατάκι βαλε και τετοια μεσα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχθές το βράδυ το δικό μου έβγαλε το 3 τσαμπί (σε διάστημα 10 ημερών). Το θέμα είναι ότι δεν βλέπω μικρά (μάλλον τα anentome helena περνάνε καλύτερα από ότι φαντάζομαι)
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον μετα την αποστολη των 70 σαλιγλκαριων στην θεσσαλονικη το ενυδρειο που τα ειχα ειναι σαν να μην τα εστειλα...
![]() Οποιος θελει σαλιγκαρακια ας μου στειλει pm, Απλα να κανονησει να παρουν πιο πολλα ατομα... Παραγγελιες πανω απο 40 σαλιγκαρους... ![]() φοτο: ...εριξα μια ταμπλετα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εριξα λιγα φυλαρακια και...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφα τα ατιμα!!!
![]() Μετρα τη σκληροτητα του νερου ... καθε ποτε κανεις αλλαγες?
|
||||
|
||||
![]()
...εβδομαδιαία
|
|
||||
|
||||
![]()
ρε ηλια....αυτα υπαρχουν τωρα στο ενυδρειο.////?? να φανταστω προβλημα με αλγες ...ουτε απο το μυαλο σαν εικονα δεν περνα με τοσα σαλιγκαρια....αμα βγαλεις και αλλες γεννες να κανεις και καμια αποστολη απο δω αθηνα ...χαχαχ
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι αλλες γεννες καλε!...
...πεταω 5 αυγα το διήμερο ![]() μαζευτειτε πολλοι να στειλω!... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ηλία φοβερές οι φώτο πρώτη φορά βλέπω τόσα πολλά σαλιγκάρια μαζεμένα
![]() Τόσα που έχεις μέσα δεν σου 'χαλάνε' το νερό ? Και τι τα ταίζεις ? Δεν την πέφτουν στα φυτα ? ![]() Αυτή τη στιγμή έχω μόνο ένα μηλοσαλίγκαρο αλλά βλέποντας τις φώτο σου σκέφτομαι σοβαρά να βάλω μέσα 2 ακόμα για να δω πως θα πάει ![]() Έχει κανένας κάποιο (δοκιμασμένο) link για αναπαραγωγή applesnail ? |
|
|||
|
|||
![]()
Ηλία κάτι μαγικό έχει το ενυδρείο σου, τι να πω?
Αν πάντως θέλεις να ξεφορτωθείς μερικά, την άλλη Κυριακή (10/1) έχουμε πάλι συνάντηση στη Θεσσαλονίκη. Οπότε αν στείλεις καμιά 40αριά μεθαύριο Δευτέρα με κούριερ (τα έξοδα δικά μου εννοείται), θα "φύγουν" χαλαρά. Τα προηγούμενα μοιράστηκαν όλα και ήδη κάποιοι φίλοι ζητούν κι άλλα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα με γεννα apple snails | ChrisLust | Σαλιγκάρια | 7 | 23-12-12 05:43 |
Golden Apple Snails: Παμε για γέννα?? | sv2gfx | Σαλιγκάρια | 17 | 10-12-09 07:57 |
Γεννα Apple Snails! | PascM | Σαλιγκάρια | 10 | 21-02-06 13:07 |