|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
και για να κλεισει αυτος ο φορος τιμης....Αλεξ...αφιερωμενο!
![]() δειτε το μια τελευταια φορα,γιατι δεν υπαρχει πλεον! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
..φακη εε..?
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
..fogger
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
για τα εφε της (αθλιας) φωτογραφισης....αλλα επειδη το fogger ηταν μικρο,το μισο ντουμανι ειναι απο το τσιγαρο
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() πως λειτουργει???η επιφανεια εχει καποιο ειδους φιλμ η ετσι φενεται απο την ''ομιχλη''? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kριμα και ηταν ωραιο.. και δεν προλαβαμε να το φωτογραφισουμε κι ολας
![]() Κωστα , δεν σε ρωτησα.. αληθεια γιατι το ξεστησες τη στιγμη που πηγαινε τοσο καλα; |
|
||||
|
||||
![]()
Το αλατι ανεβαζει .... την πιεση!!!
![]() Οντως ειναι κριμα ... ειναι πολυ ομορφο ... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αχ...τον καταλαβαινω....
φανταστικη ζουγκλα παντως!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
η επιφανεια ειναι τιγκα φακη!
![]() ![]() ολα τα πραγματα κανουν καποια στιγμη τον κυκλο τους και κλεινουν,ετσι για μενα εφτασε στο τελος του και στα δικα μου ματια ηταν τελειοποιημενο!δεν ηθελα κατι αλλο απο ενα φυτεμενο...μονο να ειναι ζωντανο και υγειες!αφου το καταφερα ειμαι ικανοποιημενος!οι λογοι που το διελυσα....πολλοι.... 1.θελει πολυ φροντιδα ενα φυτεμενο σε τετοιο βαθμο ενυδρειο και εγω δεν εχω: α)ελευθερο χρονο β)καμια τεραστια αγαπη για τα φυτα!νορμαλ πραγματα.. ![]() 2.κανω τα πρωτα δειλα βηματα στα reef και θελω να ριξω πιο πολυ βαρος λιγο εκει 3.ηθελα παλι να εχω εστω ενα πιρανι και ετσι θεωρισα το ενυδρειο αυτο ιδανικο για την περιπτωση! ![]() ![]() ![]() συντωμα το νεο σπιτι ενος serasalmus sancezi...............stay tune!......................... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μπορεις να πεις διαστασεις?παντως πραγματικα ειναι σουπερ!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΗΤΑΝ σουπερ! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
10L iwagumi ,αφιερωμενο στον Raven. | Red crystal | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 08-07-09 10:35 |
Αφιερωμένο εξαιρετικά στον Raven | chemical mac | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 10 | 22-06-09 20:49 |
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΙΜΝΗ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ??? | ελενη | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 3 | 05-06-09 17:04 |
μπορει να γινει?? | sotos+ramona | Ζωοτόκα | 4 | 03-11-08 21:05 |
Παρουσίαση Tanganyika (καρφουρισιο 96lt) | bisonas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 23-07-08 13:20 |