|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια χαρα σε ολους. Εχω φτιαξει ενα ενυδρειο 1,20χ50χ υψος 65 και στην πλατη εχω κολισει πετρες λαβα.Σκεφτομαι να αλλαξω τα ψαρια που εχω μεσα και να βαλω....... Αμμο λευκη-ξυλα-java moss και απο ψαρια,ενα ζευγαρι δισκους και (4 altum αγρια πιασμενα) τι λετε για την ιδεα μου, γηνετε η δεν κανουν μαζι?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() σε κάθε είδος θές τουλάχιστον 6-8 άτομα(καλύτερα ![]() δεν είσαι και για τα δύο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ασχετα με τα πιθανα προβληματα χωρου και ομαδων, μια ερωτηση.
Οι δισκοι αγριοι η εκτροφης?
|
||||
|
||||
![]()
Οι δισκοι ειναι εκτροφης,τα altum ειναι wild. Οποτε να βαλω μονο τα σκαλαρια,4 η 6? Ο φιλος που τα εχει μου ειπε οτι τα altum στη φυση ζουν μαζι με τους δισκους και γι'αυτο,σκεφτικα να βαλω 6 ατομα και απο τα δυο....
|
|
||||
|
||||
![]()
μόνο τα άλτουμ κράτα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απο που προερχονται τα wild? Εχεις φωτο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τοτε υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα τα αγρια altum να τους στειλουν αδιαβαστους του δισκους εκτροφης (απο ασθενειες) αφου δεν εχουν αμυνες οπως οι αγριοι.
|
||||
|
||||
![]()
altum wild ?? ΦΩΤΟ ΦΩΤΟ !!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πως ξεχωρίζει κανεις τα σκαλάρια από τα Altum? | noe | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 11-10-07 21:47 |
Αναπαραγωγη Pterophyllum ALTUM | netblues | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 62 | 10-09-07 14:27 |
Διαφορά Pt. altum με Pt. scalare | Giwrgos23 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 11-09-06 16:42 |
ALTUM. ξερει κανεις; | captaintakis | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 23-02-05 16:40 |
Angelfish Altum | afrodite | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 12 | 15-01-04 01:12 |