|
|
||||
|
||||
![]()
Eτσι απο περιεργεια ποσο μπορει κοστισει ενα ενυδρειο μικρο reef 60 λιτρων..?
πχ ποσα ευρω βγαινει τα πιο φτηνα υλικα για την ετοιμασια του ενυδρειου και ποσο μπορει να ειναι το πιο ακριβο...?? για πειτε....
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλη ερωτηση!!ενδιαφερει κ μενα!ελπιζω να μην τρομαξω
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και εμενα
|
||||
|
||||
![]()
+1
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eμπειρικος κανονας δικος μου ,
επειδη τωρα στηνω ενα reef 500λιτρα,το τελικο κοστολογιο ειναι περιπου 1000ευρω/100λιτρα. Για να καταλαβεις ακομη το ενυδρειο μου δεν εχει ερθει σπιτι και εχω ξοδεψει σχεδον 2500 ευρω! και... -Δεν τελειωσα με το φωτιστικο -δεν τελειωσα με το επιπλο -δεν τελειωσα με τις αποχετευσεις υπερχειλησεις -δεν εχω παρει ακομα ανταλακτικα για την οσμωση κλπ κλπ... Χωρις να θελω να σε απογοητευσω για να γινει δουλεια (απο τι καταλαβαινω βαση προσωπικης εμπειριας) θελει λεφτα οχι μαρουλια!
|
||||
|
||||
![]()
Σαφως αν εχεις υπομονη και ψαχτεις και απο παραγγελιες απο το εξωτερικο και με καποιους καλομεταχειρισμενους (μεταχειρισμενους) Εξοπλισμους μπορεις να εχεις ενα 60 λιτρο με 500Ευρο... Καπου τοσο θα στοιχησει το δικο μου με καποια soft κοραλια και 3-4 ζωντανα
![]() ![]()
Ο θεος ειναι χομπιστας... Και εμεις Το καλυτερο του ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!!! (gkampanis 1-9-09 22:00) ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για ενα 60-80 λιτρα με 400-500 ευρω χωρις ζωντανα, μπορεις να κανεις κατι ωραιο. Και αν πας και σε μεταχειρισμενα ακομα φθηνοτερα...
|
||||
|
||||
![]()
εγω πριν 3 μηνες για 150 λιτρα και μονο με βραχο ζωντανο-αραγωνιτη εχω φαει μεχρι στιγμης περιπου 1300€.
και δεν εχω βαλει ακομα ουτε ενα κοραλι ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ισα ισα ρε φιλαρακι μου ,οταν πας σε DIY δε δινεις 1200 ευρω για φωτιστικο αλλα με 500 κανεις ενα καλυτερο απο ετοιμο... Ακομη δεν περνεις 15 ριακτορες πχ αλλα τα πετας ολα μεσα σε ενα sump και τελος που λεμε... Η τιμη που ειπα βαση της δικιας μου εμπειριας αφορα εξολπισμο καινουριο στο κουτι του! Σιγουρα εχεις και συ μεγαλη εμπειρια σε κατασκευες και αλατια αλλα μου εκανε εντυπωση αυτο που μας ανεφερες ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προυπολογισμος | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 28-08-07 19:36 |
προυπολογισμος ενυδρειου για μονομαχο | sarpijk | Bettas | 16 | 16-01-07 15:05 |
Προυπολογισμος ενυδρειου | ggeos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 11 | 12-09-06 10:13 |
απαντηση στο μανο και οχι μονο... | chrisstam | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 19-01-05 11:37 |