|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εννοειτε οτι οι αλλαγες θα γινονται στην ωρα τους.Αλλο το ενα κ αλλο το αλλο.Αναμεσα στις αλλαγες εξατμιζονται γυρω στα 20 lt
|
|
||||
|
||||
![]()
????? ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ
ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΠΟΛΥ 10 ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΟΥΝ 20 ΛΙΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΟ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΣΟ ΔΕΝ ΕΞΑΤΜΙΖΕΤΑΙ
|
||||
|
||||
![]()
Τοση εξατμιση?
![]() ![]() Φιλε μου προσεχε μη σου κανει ζημια στο σπιτι απο υγρασια! |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά μπορούν να εξατμιστούν τόσα λίτρα.
|
||||
|
||||
![]()
ε οχι και μια χαρα 20 λιτρα σε μια βδομαδα
(αλλαγη με αλλαγη) ακομα και με ανοιχτο ενυδρειο που εχω εγω δε εξατμιζονται
|
||||
|
||||
![]()
με ανεμιστήρες σε ζέστες, ένα 100λιτρο ενυδρειο έχει περίπου 4 λίτρα την ημέρα εξάτμιση
|
|
||||
|
||||
![]()
ετσι ναι ..........
|
||||
|
||||
![]()
250 λιτρα ανοιχτο χανει 10 την βδομαδα
250 λιτρα με καπακι χανει 2-3 λιτρα την βδομαδα το πολυ 4 χωρις ανεμιστηρες με θερμοκρασιες ενυδρειου 30-34
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπαρχει κανενα προβλημα υγρασιας στο σπιτι.... ειδικοτερα το καλοκαρι.
Οι υγρασιες στα σπιτια εμφανιζονται το χειμωνα απο υγροποιηση λογω ψυξης, Και 20 και 30 λιτρα απωλειες την εβδομαδα, με ανεμιστηρες ειναι φυσιολογικο αν χρειαζομαστε 26 βαθμους λογω φυτων.. (απο τοτε που εβαλα AO συσκευη με φλοτερ, επαψε να με απασχολει ειναι η αληθεια...) |
|
|||
|
|||
![]()
....15 λιτ καθε 3η μερα (το πολυ κιολας....) στο 240λιτρο μου με χρυσοψαρα.Ο elliwell σπανια κοβει τα ανεμηστηρακια....
-Θερμοκρασια ενυδρειου 23οC, χωρου 28οC με 6χ9 cm ανεμηστηρακια στα 12 volt(29,6 cfm.).....
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θανατος.... | thanasis76 | Malawi | 32 | 05-10-08 00:10 |
θανατος ψαριων | docrx8 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 05-05-08 16:56 |
θανατος pleco | matthaios007 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 1 | 10-04-07 09:21 |
ΘΑΝΑΤΟΣ | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 17:33 |