|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Aquascapers της δικης σου κλασης ειναι κριμα να μην εκπροσωπουν την χωρα μας εξω. Επισης θα ηθελα να παρακινησω κι αλλους να το κανουν, και να αφησουν τις μετριοφροσυνες οπως λεει κι ο φιλος μου ο Χαλβας. Το μονο που χρειαζεται ειναι ενα αξιοπρεπες ενυδρειο , μια καλη φωτο και καλη διαθεση...και μιση ωρα για την συμπληρωση και αποστολη της συμμετοχης. Η εμπειρια ειναι που αξιζει, ποιος νοιαζεται για τα λεφτα ή τα βραβεια.. Χαλαρωστε λοιπον και τολμηστε το οσοι εχετε ωραια φυτεμενα. Παράθεση:
Το δικο μου στις 40 μερες ηταν ακομα χάλια και γεματο αλγες. |
|
||||
|
||||
![]()
χιλια μπραβο......
|
||||
|
||||
![]()
ενα μεγαλο μπραβο στον Αλεξανδρο και το Σταυρο που πιστευω οτι αξιζαν και οι δυο καλυτερη θεση. Ευχαριστω πολυ τον Αλεξανδρο γιατι χωρις τη δικη του προτροπη να βαλω υποψηφιοτητα δεν θα συμετυχα. βεβαια ουτε καν περιμενα τετοια θεση για το λογο οτι φαινοταν πολλα απο τα εξαρτηματα του φιλτρου, του διαχυτιρα CO2 και οτι υπηρχαν και πολυ καλυτερα απο το δικο μου οποτε ειμαι ευχαριστημενος και ενθουσιασμενος και επισης ευχαριστω και ολους μεσα απο εδω γιατι το μεγαλυτερο ποσοστο επιτυχιας ειναι δικο σας εχεται μεγαλο μεριδιο γιατι μεσα απο εδω εμαθα τα περισσοτερα
|
|||
|
|||
![]()
...Ανατρίχιασα!!..Πολύ ομορφιά ρε παιδιά πραγματικά μπράβο για την Ελληνική παρουσία που πραγματοποιήσατε τόσο άξια..
Μιά μικρή απορία μόνο (ακόμα ούτε ενυδρείο δεν έχω..) Βλέπω κατι "μικρά" ενυδρεία (25 με 60 λίτρα),τίγκα στο πράσινο και με ψάρια,και δε βλέπω ουτε σωλήνες,ούτε διοξείδια ούτε φιλτρα,τίποτα..Ακόμα και σε εκείνα με χαμηλή "βλάστηση"... Πώς γινεται,τα...βγάζουν μήπως για τη..φωτογράφιση??? Έχω πάθει πλάκα με αυτά που βλέπω εδώ!!!...... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
!!!.Ευχαριστώ και πάλι συγχαρητήρια,ευχαριστουμε για τις συμβουλές και ευχόμαστε να βλέπουμε συχνά τα μικρά σας..θαύματα στους διαγωνισμούς!..
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά συγχαρητηρια, αντε και με μια πρωτιά τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σε όλους σας
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητηρια στους συμμετεχοντες.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Aquavida Aquascaping Contest (AAC) | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 26-05-09 01:24 |
AGA aquascaping contest 2007 | gaia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 20 | 12-11-07 19:35 |
Διαγωνισμος: 2006 AGA Aquascaping Contest (μεχρι 22/9) | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 17-11-06 18:01 |
Διαγωνισμος: AGA Aquascaping Contest | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 39 | 15-11-05 21:53 |
Εχει κανεις το CD "AGA Aquascaping Contest"? | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 07-03-05 00:35 |