|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα φίλοι μου,
να σας γνωρίσω το νέο μέλος της οικογένειας μου, ένα αρσενικό labrador-άκι 40 ημερών !!! Και επειδή η φαντασία μου με έχει εγκαταλείψει, βασίζομαι στις ιδέες σας για να το βαφτίσουμε !!! Περιμένω με αγωνία τις προτάσεις σας !!! Ευχαριστώ, Γιώργος |
|
||||
|
||||
![]()
καταρχην πανεμορφο το σκυλακι σου....τωρα για ονομα κατι πιστευω να μου 'ρθει
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναβουχοδονοσορα!
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο το μικρό σου, αλλά έπρεπε να μείνει κι άλλες μέρες με τη μαμά του.
![]() Αν δεν το έχεις πάρει εδώ και πολλές μέρες και έχεις τη δυνατότητα ίσως θα έπρεπε να το ξαναπάς στη μητέρα του και να το πάρεις σε τουλάχιστον 3 βδομάδες. Τα κουτάβια σε τόσο μικρή ηλικία χτίζουν ακόμα το ανοσοποιητικό τους και παίρνουν μαθήματα από τη μητέρα και τα αδέρφια τους. Κανένα από τα δύο δεν μπορεί να τα υποκαταστήσει ο άνθρωπος ικανοποιητικά. Όσο για το όνομα, αν βάλεις στο google "dog names" θα βρεις άπειρες λίστες με ονόματα ![]()
1000lt Tanganyika: Cyphotilapia frontosa, Altolamprologus calvus, Glyptoperichthys gibbiceps, Synodontis decorus, Neolamprologus buescheri, Synodontis petricola "dwarf" 300lt Full planted: Cardinal tetra, Jordanella floridae, Ottos, SAE, Caridina japonica Betta breeding dripping system: Halfmoon & Plakat 20lt: 1 Betta splendens, 2 Corydoras aeneus, 1 Caridina japonica ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δυστυχώς όμως οι ιδιοκτήτες της μαμάς του την απομάκρυναν από τα μικρά εδώ και 10 μέρες που άρχισαν να τρώνε μόνα τους ![]() Επίσης ο μικρός ήταν περιορισμένος μαζί με τα αδερφάκια του σε ένα χώρο 1x1 και χτες που τον πήρα δε μπορούσε σχεδόν να περπατήσει, αφού δεν είχε και πολλές ευκαιρίες εκεί που ήταν... Δεν είναι το πρώτο σκυλάκι που μεγαλώνω και μου φένεται κι εμένα πολύ έντονα ότι είναι ακόμα πολύ "μικρός", αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά ! |
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζισει!βγαλτον σάννυ(ηλιολουστος)!
|
|
||||
|
||||
![]()
Sorry, υπέθεσα λανθασμένα ότι το πήρες τόσο νωρίς από δική σου ανυπομονησία...
Αλλά από ότι φαίνεται ανυπομονούσαν οι ιδιοκτήτες της μάνας να τα ξεφορτωθούν... Αν δεν θέλανε να ταλαιπωρήσουν τη σκύλα τους, το καλύτερο που είχαν να κάνουν ήταν να μην τη ζευγαρώνανε εξ αρχής! ![]() Αν θες ρίξε μια ματιά εδώ: What Is A Back Yard Breeder (BYB)? Buyers need to Beware! (Δεν έχω σκοπό να "στην πω", κι εγώ από 2 χρονών μεγάλωσα με σκυλιά στο σπίτι, αλλά το παραπάνω-όπως και πολλά άλλα-είναι από τα πράγματα που δυστυχώς έμαθα πολύ αργότερα... ![]() Όπως και να'χει, να σου ζήσει το "μωρό" και να το προσέχεις ![]()
1000lt Tanganyika: Cyphotilapia frontosa, Altolamprologus calvus, Glyptoperichthys gibbiceps, Synodontis decorus, Neolamprologus buescheri, Synodontis petricola "dwarf" 300lt Full planted: Cardinal tetra, Jordanella floridae, Ottos, SAE, Caridina japonica Betta breeding dripping system: Halfmoon & Plakat 20lt: 1 Betta splendens, 2 Corydoras aeneus, 1 Caridina japonica ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mόλις τον είδα σκέφτηκα: Αυτός είναι ο Ευάγγελος !!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως θα το φώναζα Θανάση!!!
Κάποτε είδα ένα σκύλο που τον φώναζαν Θρασύβουλο αλλά μάλλον είναι δύσκολο στην άρθρωση.... Ενώ το Θανάση..... "Θανάάάάάσ....... Μη τρως τις παντόφλες μου, παλιόσκυλο! Θα σε πάω στον κτηνίατρο για ευνουχισμό......" χαχαχαχα Να σου ζήσει!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Και το όνομα αυτού... Μπικικλίκ
|
|||
|
|||
![]()
Χαρίλαος;;;; Και όταν βαριέσαι θα τον φωνάζεις Harry!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παρών!
|
|
||||
|
||||
![]() Α! Εδώ είσαι; Σε ψάχναμε για να σε πάμε στον κτηνίατρο για άδειασμα των πρωκτικών αδένων..... χαχαχαχαχαχαχα |
|
||||
|
||||
![]() Ναι! Θα φοράς το κολάν, θα παίρνεις την τσαντούλα σου, θα τινάζεις το μαλί προς τα πίσω κι όταν στο πάρκο πάει να κάνει καμιά αταξία θα φωνάζεις τραγουδιστά μέσα σε όλο τον κόσμο:"Μπικικλίίίίκ! Μπικικλίκ αγόρι μου! Τι σου είπα εγώ από το σπίτι; Ντροπή!!!" Θα σπάει και λίγο ο καρπός..... Τωρα εάν δε βρείς γκόμενο σε 3 με 4 βόλτες εγώ θα γίνω μεμέτης.... χαχαχαχαχα ![]() Να ’σαι καλά ρε πρόεδρε! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλέ δοκίμασε να το πεις αντρικά! Είναι uni το όνομα!
![]() ![]() ![]() Μη σου πω ότι θα τσιμπήσουν και κοριτσάκια άμα ακούσουν ένα σερνικό να φωνάζει "Μπικικλίκ" κοφτά! Αμέ! ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δυο σελίδες για δίσκους μονό που είναι στα γερμανικά | chris the trik | Ιστοσελίδες στο Internet | 5 | 11-05-07 08:22 |