|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μιας και ειμαι νεος και εγω σας παρουσιαζω το ενυδρεο μου.
Μικρο μεν αλλα γεματο ζωντανια!!! Περιμενω γνωμες... εχω και μερικες αποριες βεβαια. στιν 4η φωτο αυτο το ψαρι τι ακριβως ειναι??? το εχο 3-4 χρονια περιπου και απο το παλιο μου ενυδρειο (ειναι το μονο απο εκεινο το ενυδρειο που εμεινε) στην 3η φωτο τι ακριβως φυτο ειναι αυτο??? |
|
|||
|
|||
![]()
το ψαρι που εχεις ειναι pangasius καρχαριας το γλυκου νερου.φτανει το 1μετρο με 1,5μετρο.για μενα βγαλτο .τι ενυδρειο εχεις??
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
το ενυδρειο μου ειναι γυρω στα 50λιτρα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και δωσεεεεε: http://www.aquaclopedie.nl/images/vi...ius_sutchi.jpg |
|
||||
|
||||
![]()
για να εχουμε πληροφοριες πρεπει να συμπληρωσεις τη φορμα στις παρουσιασεις..για να ξερουμε και τη ρουτινα...τον εξοπλισμο σου και τις μετρησεις σου ...
οι πρωτες επισημανσεις... εχεις χρυσοψαρα και τροπικα μαζι....ειναι λαθος για πολλους λογους! πρεπει να αποφασισεις αν κρατησεις ψαρια κρυου η θερμου νερου... ο θερμοστατης σου που ειναι λιγο βυθισμενος στο χαλικι εγκυμονει κινδυνους..φροντισε να μην ακουμπα... το "ψαρακι" ειναι παγκασιους και γινεται τερας....καλυτερα να το δωσεις σε καποιον με μεγαλο ενυδρειο για να ζησει λιγο περισσοτερο ... ποσα λιτρα ειναι?? ειναι μικρο για να εχεις σκαλαρια.....επισης θελουν το μαλακο νερο τους....διαβασε τα υπομνηματα των αρχαριων για να αποφασισεις τι ενυδρειο θελεις να κανεις και οτι θες να μαθεις...ρωτας. ελπιζω να μη σε στεναχωρεσα..κι εγω ετσι και χειροτερα ξεκινησα...και επειδη ακριβως ξερω οτι μπορεις να κανεις κατι σωστο....καντο οσο ειναι νωρις... ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 23-04-09 στις 16:01 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
συντομα θα βαλω και την ρουτινα του ενυδρειου ομως τεστ για μετρησεις δεν εχω κανει. κατι αλλο αυτο ψαρι για να φτασει στα 1,5 μετρα ποσα χρονια χρειαζετε??? |
|
||||
|
||||
![]()
σε σενα δε χρειαζεται και πολυ...θα πεθανει προτου φτασει ουτε στο 1/10....
το οτι δεν ηξερες το καταλαβαινω...τωρα που ξερεις ομως οφειλεις να το διορθωσεις....καλυτερα δωσε τα ψαρακια σου και ξεκινα με αλλη συνθεση....
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
την φορμα για την παρουσιαση που θα την βρω? |
|
||||
|
||||
![]()
δε μπορεις να κρατησεις αγγελοψαρα σε 50 λιτρα...δυστυχως....
θα σου προτεινα... μερικα γκαπυ-πλατυ...ή μια ομαδα cpd...ή ενα ζευγαρακι νανοκιχλιδες ...ή ενα μονομαχο...ή μερικα κιλι...ή γαριδοενυδρειο... τη φορμα εδω... http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=14299
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 22-04-09 στις 16:36 |
|
||||
|
||||
![]()
Μικρέ μας Φίλε απ' την όμορφη Νάουσα καλώς ώρισες.
Μια σωστή παρουσίαση γίνεται εδώ: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=14299 Όμως το θέμα είναι ότι πρέπει να μελετήσεις αρκετά στοιχεία σ'αυτό το φόρουμ αν θέλεις να μην χάσεις και πάλι τα ψάρια σου. Διάβασε λοιπόν το πόστ του Βασίλη (in the pond) εδώ: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=31793 και θα πάρεις μια πρώτη ιδέα. Τώρα το φυτό σου φαίνεται για μικρή-νέα βαλισνέρια. το ψάρι κάποιο pangasius αλλά δεν γνωρίζω τύπο. Διάβασε και εδώ: http://www.tsamisaquarium.gr/Selides.../aquastart.htm και καλή επιτυχία ------------------------- Μπράβο παιδιά απαντήσεις ????? Πότε προλάβατε??/¨ολοι μαζί αυτό ετοιμάζαμε?????
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Serafeim : 22-04-09 στις 15:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε Πανο
αυτα τα μικρα ψαρακια που νομιζω πανε με κοπαδια neon νομιζω λεγονται ή καπως ετσι κανουν για το ενυδρειο μου? τα ειδα και μου αρεσαν πολυ |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι κοπαδοψαρα και αρκετα κινητικα....
σαν βιοφορτιο το σηκωνει το ενυδρειο σου ενα μικρο κοπαδι..αλλα ειναι η συμπεριφορα τους που δε μας επιτρεπει να τα εχουμε σε τοσα λιγα λιτρα...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
η λιγοτερα σορρυ που σε πριζω στις ερωτησεις και ολας αλλα καταλαβενεις... προσπαθω να ξαναστησω το ενυδρειο μου απο την αρχη |
|
||||
|
||||
![]()
αρα κανενα....σκεψου καποιο αλλo ειδος...
|
||||
|
||||
![]()
στην θεση σου θα εβαζα ή μια ομαδα γκαπυ ή μερικα κιλι
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | moudi | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 92 | 09-01-09 20:21 |
pH ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | KOKOBAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 07-05-07 09:38 |
Κατασκευη Ενυδρειου Απο Ασχετη(!) | notos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 38 | 17-04-06 23:12 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου... | Mitsos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 28-03-06 12:45 |
κατασκευη ενυδρειου | Gioutsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 11-09-05 16:53 |