|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Για μένα το πρόβλημα είναι :
Οι πέτρες διπλά στο ξύλο Και η κάλυψη με moss όλου του ξύλου ακόμα και στα σημεία που δεν δέχεται φως Η θέση του ξύλου ίσως να μπει στην θέση που είναι οι πέτρες αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος ------------------------- ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Obelix(Reifen) : 16-04-09 στις 22:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα (raven)υπαρχουν καποιοι φιλοι που εχω κρατησει σε πολυ καλο σπιτι κατι πανεμορφα cpdakia και μετα απο επιτυχημενη αναπαραγωγη καποια στιγμη ισως και να παρω και εγω καμια 8 ομορφα cpdakia τι λεσ????
οσο για τα αλλα αρλακινους απο πετ οχι απο αυτο που πηραμε την τελευταια φορα τους αρλεκινους pitbull απο μανθο και γαριδες ειναι 4 με αυγα μετα που μου εδωσες τα αρσενικα ------------------------- obelix καταλαβαινω αυτο που θελεις να πεις και βλεπεις απλα υπαρχει μια διαφορα οτι εγω το εχω καπωσ στο κεφαλι μου σαν τελικη εικονα και θελω να πω με αυτο οτι οι πετρες που βλεπεις τωρα και δεν σου αρεσουν θα καλυθφουν τελειως καποια στιγμη ειτε με μοος ειτε με καποιο αλλο ειδος και δεν θα ειναι σε πρωτο πλανο απλα θα φαινονται αχνα στο βαθος δημιουργοντας μια ωραια εικονα οσο για το ξυλο το σκεφτηκα πολλες φορες απλα κατεληξα ετσι γιατι διαφορετικα θα μου στερουσα πολλα φυτα που θα μπουν αργοτερα οσο για το ξυλο και την μοος πιστεψε με ειναι πολυ πιο ομορφο να ειναι ολο και απο ολες τις πλευρες ντυμενο παρα μονο απο πανω και οτι βλεπει μονο το φως γιατι δεν υπαρχει μια ομιομορφια με αποτελεσμα να χαλαει η τελικη εικονα γιατι το ενυδρειο φτιαχτηκε για να δινει μια πληρη εικονα ενος ομορφου φυσικου τοπιο και οχι να κολαει και επικεντρωνεται το ματι σε κατι συγκεκριμενο μεσα σε αυτο παντως σε ευχαριστο για τις γνωμες σου και αμα εχεις καποια προταση ευχαριστως να την δεκτω και συμφωνα με την τελικη εικονα που εχω γιατι οχι να μην την εφαρμωσω
Πείρα ονομάζει ο καθένας τα σφάλματά του... Αν δεν μπορείς να τους πείσεις, μπέρδεψέ τους. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kalomoiris : 18-04-09 στις 03:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μετα απο την χθεσινη αλλαγη νερου ειπα να κανω και καποιες μικρο αλλαγες αλλα δυστηχως δεν προλαβα να βγαλω φωτο γιατι απο τις 14:30 το μεσημερι που ξυπνησα μεχρις τις 21:00 εφτιαχνα τα ενυδρεια μπορω να πω οτι ψωφισα λιγο.....
λοιπον φωτο μαλλον αυριο
|
|||
|
|||
![]()
Και οι φωτος:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γινεται πραγματικα πανεμορφο!!
εχει βεβαια καποια κενα που αποτι βλεπω σωστα εχεις προνοησει πως θα καλυφθουν με το μεγαλωμα των φυτων...μπραβο!!
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω αλεξαντρε για τις φωτο και για τις ιδεες σου καθως και τον Ν4505
και τελικα θα γινουν αλλαγες θα φυγουν καποιες πετρες θα μπουν περισσοτερα φυτα και θαμνακια ετσι ωστε να δεσει καπως Πανο ευχαριστω για το κενο αριστερα λεσ ε?
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο και τρομερή εξελιξη (προς το καλυτερο εννοείται). Μπράβο. Να κανω και μια ερωτηση τα φυτακια αναπτύχθηκαν τόσο μεσα σε 2-3 εβδομαδες από τις τελευταιες φωτο που είχες ποστάρει? Τι τα ποτίζεις
![]() ![]() Πάντως γίνεται πολύ όμορφο και μου αρέσει πολύ. Και όταν περάσει ακόμα λίγος καιρος πιστεύω θα γίνει ακόμα καλύτερο. Μπράβο, συγχαρητήρια! |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο και τρομερή εξελιξη (προς το καλυτερο εννοείται). Μπράβο. Να κανω και μια ερωτηση τα φυτακια αναπτύχθηκαν τόσο μεσα σε 2-3 εβδομαδες από τις τελευταιες φωτο που είχες ποστάρει? Τι τα ποτίζεις
![]() ![]() Πάντως γίνεται πολύ όμορφο και μου αρέσει πολύ. Και όταν περάσει ακόμα λίγος καιρος πιστεύω θα γίνει ακόμα καλύτερο. Μπράβο, συγχαρητήρια! σε ευχαριστω τα ποτιζω με πλεονασμα micro macro νιτρικα φωσφορικα με λιγα λογια Estimative index για περισσοτερα δες εδω http://www.ukaps.org/EI.htm και ενα πολυ καλο ποστ ειναι αυτο του Raven http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=29886
|
||||
|
||||
![]()
εξαιρετικο ενυδρειο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
έχω μια σκέψη και θέλω την βοήθεια σας και τις γνώσεις σας
σκέφτομαι τον εχινωδορο αμαζονικους που έχω δεξιά πίσω από το ξύλο να τον βαλω πισω και δεξια απο την blyxa να φυγουν οι κοκκινες πετρες και να μπει εκει τι λετε?
|
||||
|
||||
![]()
και για βοηθησω
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο πάντως, πολύ ωραίο ενυδρείο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ όμορφο ενυδρείο!
Raven οι φωτογραφίες σου με τι ISO είναι τραβηγμένες? |
|
|||
|
|||
![]()
Αλεξη, βλεπω πορωθηκες με την φωτογραφια σαν χομπυ
![]() Οι ρυθμισεις της μηχανης ηταν: F/7.1- 1/25s- iso 200 F/3.5- 1/100s-iso 200 F/4.8- 1/100s-iso 200 Αυτο το εχεις δει;; http://www.aquatek.gr/vb/group.php?groupid=19 Καλομοιρη, sorry για το spam.. οσο για τον εχινοδωρο που ρωτας, θα ελεγα να τον αφησεις εκει που ειναι, να μεγαλωσει και να κρυψει το φιλτροκουτι. Ασε γενικα τα φυτα να μεγαλωσουν κι αλλο πριν αποφασισεις να κανεις καποιες αλλαγες. Αντι να φανταζεσαι το πως θα γινει, αστο να γινει και μετα το μετακινεις. Βεβαια με τον εχινοδωρο αυτο ,τα πραγματα ειναι λιγο δυσκολα...ο amazonicus γινεται τερας και αν πας μετα να τον ξεπατωσεις θα σηκωσει ολο το ενυδρειο στον αερα με την εκταση που θα εχουν οι ριζες του ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο μπραβο σου
|
||||
|
||||
![]()
γιαυτο οτι πρεπει να αποφασισω πρεπει να το κανω οσο ειναι νωρις
|
||||
|
||||
![]()
η δεξιά πλευρά μου αρέσει..Αλλα απο αριστερά εκτός του οτι φαινεται το φίλτρο δεν υπάρχουν αρκετά φυτά..Εγώ θα προσπαθούσα να φτιάξω το σημείο φυγής στο κέντρο ωστε να φαίνεται έντονο...
Κατα τα άλλα ωραίο ενυδρείο και πανέμορφες φωτο..
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μια πρωτη γευση.... | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 60 | 18-05-09 17:03 |
Μια πρωτη γευση | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 22-03-09 04:38 |
μια πρωτη ιδεα! | nikitasp | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 3 | 23-11-07 01:37 |
πρωτη γεννα | inser | Malawi | 3 | 26-05-04 15:38 |