|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Με αφορμή τις "Βιοτοπικές καταδύσεις" που διοργανώνει ο ΠΣΦΕ στην Θεσσαλονίκη ας δούμε σε πρώτη φάση πόσοι θα μαζευτούμε για να πάμε μετά και για φαγοπότι !!!
Μην αφήσουμε το κλιμάκιο Θράκης να μας πάρει τα πρωτεία.Γιατί εμείς εδώ έχουμε καλύτερο φαγητό !!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα το θελες πολυ ε??
καλο και το φαι της θεσσαλονικης...8 χρονα εζησα....αλλα αναμεσα στα καλα της επαρχιας ειναι το φαγοποτι....ΔΕ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ!!!..και θα το διαπιστωσεις...ιδιοις...στοματι... ![]() ![]() ![]() σορρυ για τη σφηνα... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
λειπει ο Μike απο τη σαρακοστη?Εγω μεσα βεβαιως βεβαιως
![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα φάω και στην Αλεξ/πολη και στην Θεσσαλονίκη
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εμεις τωρα σαν καλοφαγαδες το κανουμε καθε μηνα αυτο....
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και γωωωωωωωω μεσα!
|
||||
|
||||
![]()
Να πείς όμως αντικειμενικά το συμπέρασμα
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μέχρι τώρα δήλωσαν τρία άτομα.
¶λλοι ;; ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στο σεμινάριο θα είμαι κατά 99% ...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο Ad Konings και στην Θεσσαλονίκη !!! | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 66 | 13-02-09 13:16 |
cherry shrimps στην Θεσσαλονίκη | gio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 10-02-09 23:26 |
Επισκεψη στην θεσσαλονίκη | johnny98130 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 30 | 05-11-05 17:08 |
Εύρεση φυτών στην Θεσσαλονίκη | Archon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-01-05 18:57 |