|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παραλία - Beach Bar Συζητήσεις, Aνακοινώσεις, Oικολογία - Περιβάλλον, Ταξίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
είχα διάβαση σε αρκετά post, ότι η δεη, έρχεται κάπως ανεβασμένη με το θαλασσινό....ποτε όμως δεν περίμενα ότι.. από τα 110-120 euro που πλήρωνα εδώ και μήνες- χρονια( έχω όλους τους λογαριασμούς του 2007-2008 θα πεταγότανε η δεη στα 300 euro......θα περιμένω και τον επoμενο λογαριασμό..αν είναι πάλι τόσο....σας έχω ευχάριστα ΝΕΑ, θα πάρετε εξοπλισμό....σχεδόν τσάμπα..θα το γυρίσω σε γλυκό. νομίζω ότι 300 euro για 5-6 ψαράκια είναι τρελα.+ και τα αλάτια k t l.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κι εμενα απο εκει που πληρωνα περυσι ιδια εποχη 80-90ε μου ηρθε τωρα με το 300αρι.... 205ευρω!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ασε ανδρεα....εγω σαν εργενης απο τα 70 ευρω πηγα στα 130..και να δω τωρα που εστησα και το 400αρι...
γιατι νομιζεις οτι το εκανα χαμηλων απαιτησεων?? για τα φωτα και τα λιπασματα... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Από 110 -120 απότομα στα 300 ?
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
παιδια υπαρχει μια μικρη αλλα δυσκολη λυση....
δεν το παιζω γνωστης αλλα κι εγω σκεφτομαι για την μιωση της δεη.... η μια λυση ειναι το φωτιστικο που εφτιαξα... ( οχι για θαλασσινο ) και η δευτερη λυση ειναι να μετατρεψουμε τα ενυδρεια μας σε ξυλινα... το ξυλο ειναι πολυ καλο θερμομονοτικο και αν δουλευει ο θερμαντηρας πολυ λιγο ολη μερα ειναι και αυτο μεγαλη οικονομια... εγω με την πρωτη ευκαιρια θα αλλαξω το ενυδρειο και θα φτιαξω ενα πιο μεγαλο ξυλινο.... σκεφτειτε το.... ![]() ![]() ![]() ![]() γιατι το φως και το θερμαντικο σωμα ειναι αυτα που πανε την ΔΕΗ στα υψη... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά υπολογίστε και τις γενέες αυξήσεις που έκανε από πέρσι η ΔΕΗ. Αν κρατηθώ στα 300 ευρώ για τέσσερις μήνες θα είμαι ευχαριστημένος.
|
|
|||
|
|||
![]()
Χμμμμ μη με τρομαζετε. Δηλαδη τι θα μου ερθουν με 750 λιτρα (400watt φωτισμο) 4 αντλιες και 2 θερμοστατες?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread....295#post349295
|
|||
|
|||
![]()
Κοστος ΔΕΗ π.χ. ας πουμε οτι το συνολο της καταναλωσης ολου του ενυδρειου ειναι 200W το πολαπλασιαζουμε χ 24 ωρες χ 365 ημερες =1752000 το διαιρουμε / 1000 = 1752 χ 0,12 τιμη κιλοβατορας = 210,24 ευρω τον χρονο. Αυτη ειναι η καταναλωση ενος ενυδρειου ολο τον χρονο / 12 = 21ευρω τον μηνα τελος.
|
|
||||
|
||||
![]()
0,12 η κιλοβατορα??
![]() ![]() εγω γιατι ξερω 0,072..
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|