|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε batman, ψάχνω για φυάλη 2κιλη είμαι από θεσσαλονικη. Απο την Πρόνοια μπορείς να παραγγειλεις φυάλη και να έρθει ταχυδρομικά θεσσαλονίκη, μήπως γνωρίζεις τίποτα??
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όπως το είπες ταχυδρομικά. Για συνεννόηση δες εδώ.......... Λυσία 48 & Λεβέντη, Περιστέρι 12132, Αθήνα Τηλ: 01 5720762, 01 5768284 Fax: 01 5730225 URL: http://www.pronoia.gr E-mail: pronoia@tee.gr. Νομίζω όμως οτι δεν σε συμφέρει λόγο κόστος βάρους, χρεώνουν αρκετά. Εξάλλου σε ολόκληρη Θεσσαλονίκη κάποιον θα βρείς να προμηθεύει μπουκάλα CO2. Σε οποιοδήποτε κατάστημα με πυροσβεστήρες μπορούν να σε εξηπηρετήσουν. Τώρα για τιμές δεν ξέρω, εγώ την πήρα 39ευρώ. Βρίσκεις 2-3 προμηθευτές και συγκρίνεις. ![]() Ψάξε και στα link του GAB, κάπου έχει πάρει το μάτι μου προμηθευτές απο Θεσσαλονίκη. Ελπίζω να βοήθησα.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για παραγγελία εξοπλισμού λίμνης.. | boom | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 13 | 07-09-12 14:00 |
Αγορά εξοπλισμού για μονομαχοενυδρείο.. | xontros | Bettas | 13 | 24-05-08 19:04 |
επιλογή σωστού εξοπλισμού | vana19 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 08-09-06 11:40 |
Αγορά εξοπλισμού μέσω internet ή από Αθήνα? | Cristos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 05-10-04 14:56 |