|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φίλτρανση Σκίμμερ κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας χαιρετώ. Θα ήθελα την εμπειρία σας, σχετικά με μερικά τεχνικά θεματάκια.
(Αρχικά) 1)Τι χαρακτηρίζει ένα skimmer καλό ή κακό? 2)για over skimming σε 1000 λίτρα τι έχετε να προτείνεται? 3)κρεμαστό, σε sump, ή δίπλα σε sump εξωτερικό?εχω πολυ χωρο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οσον αφορα τον κορμο , ο λαιμος που θα γινεται η πολυ μπιχλα δεν πρεπει να ειναι πολυ στενος γιατι με τις μερες μειωνεται η διατομη και αλλαζει η λειτουργια (απαιτειται επαναρυθμιση της βανας εξαγωγης). 2) Ποσα εισαι διατεθιμενος να δωσεις ? ![]() 3)Εξωτερικο για ευκολοτερη συντηρηση και εκμεταλευση του χωρου που θα επιανε στο σαμπ. ΡΙξε μια ματια στα bubble-king και ΑΤΒ.
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα. Ευχαριστώ συνονόματε με κατατόπισες
Θα σας πρήξω λίγο ακόμα. Πέρα των αντλιών που χρησιμοποιούν αλλάζει κάτι αλλό(στην κατασκευή- κορμό) μεταξύ ενός skimmer πχ. Bubble King Mini 160 με το 180? Μήπως γνωρίζεται τι είναι αυτό και τι κανει? http://www.saltysupply.com/Bubble-Ki...0-p/bk5225.htm το Bubble King Supermarin 300 είναικαλο? Εχετε αποψη στο συγκεκριμενο μοντελο? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Aπο οτι ειδα ειναι και λιγο πιο φαρδυς ο κορμος μεταξθ 160 και 180 εκτος απο την αντλια. Το εργαλειο που εβαλες στο λινκ ειναι αυτοματισμος που δεχεται το σκιμερ για να καθαριζει μονο του τον λαιμο που πιανει την μπιχλα. Το supermarin 300 αν και δε το εχω δοκιμασει (εννοειται) και δεν εχω ακουσει κανενα να το εχει πρεπει να ειναι πολυ μπομπα! ![]() Δες και ενα ATB....
|
||||
|
||||
![]() σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου. το ΑΤΒ ειναι skimmer για πισινα??
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εισαι ο ανθρωπος μου ...
![]() Επειδη εχω ασχοληθει αρκετα με τα μεγαλα σκιμερ και θελω να φτιαξω ενα θελεις να κανουμε παρεα? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου ρε φιλε Βασιλη μάστορα!...Περιμενω να τελειωσεις το φανταρικο για να κανουμε αυτο που μου πρότεινες..εξω το DSB και στον χωρο εκεινο ενας skimmer DIY που θα πεταει ! Στο μεταξυ εγω συνεχιζω τις βελτιωσεις...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SKIMMER | g-pavl | Φίλτρανση | 18 | 10-12-08 11:35 |
Skimmer ή οχι | Manolis | Φίλτρανση | 5 | 20-06-08 15:42 |
Skimmer | ton12 | Φίλτρανση | 0 | 05-03-08 08:56 |
skimmer | perka | Φίλτρανση | 7 | 23-10-07 09:26 |