|
||||
|
||||
![]()
Παιδια το αν ανάβει η μια λάμπα η όχι όταν η μια έχει καεί η λείπει είναι ανάλογα πως ο κατασκευαστής έχει φτιαξει την συνδεσμολογία παράλληλη η εν σειρά.Δείτε αυτό το site για να καταλάβετεhttp://members.misty.com/don/f-lamp.html#wd9
|
|
||||
|
||||
![]()
το θεμα ειναι πως δεν εχουμε ελεγχο για την συνδεσμολογια που εχει κανει η Jewel.
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια το δικο μου ειναι με Τ8,δοκιμασα μονο με την μια λαμπα και αναβει
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ηλεκτρονικά ballast όπως αυτά που χρησιμοποιεί η Juwel για τα Rio έχει ξεχωριστές εξόδους για κάθε λάμπα και δεν τίθεται θέμα συνδεσμολογίας.
Όμως σε ηλεκτρονικά ballast πολλαπλών λαμπτήρων πρέπει να μπαίνουν όλες οι λάμπες γιατί διαφορετικά υπάρχει πιθανότητα μείωσης χρόνου ζωής του ballast. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μαλλον πρεπει να το ανοιξω γιατι δεν δουλευουν οι λαμπες και το καινουριο στοιχιζει αρκετα. Στην περιγραφη δεν καταλαβα το εξης: Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι βεβαια! Αν το κανεις αυτο το καταστρεψες και θελει μετα ιστορία να το συνεφέρεις.
Εννοει το πλαστικο σκαφακι που ακουμπαει στις ακρες του στο επανω μερος του ενυδρειου και στις δυο πλαϊνες πλευρες του οποιου, βρισκονται τα " 4 ασπρα" που λες. Και εγω, για άλλη μια φορα, θα πω να προσεχει αν καποιος προσπαθησει να κανει κατι τετοιο με φαλτσετα, γιατι γνωστος μου που εκοβε εξωτερικη μονωση καλωδιου με φαλτσετα, του εφυγε απο το καλωδιο (η φαλτσετα) και " εσφαξε το αριστερο του χερι απο τον καρπο μεχρι τον αγκωνα. Τον τρεχαμε νοσοκομειο και κοντεψαμε να τον χασουμε απο την αιμορραγία. Η φαλτσετα δεν αστειεύεται. Ετσι και ξεκινήσει να κοβει δεν σταματαει.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κοχυλι φωτιστικο | paco | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 05-12-08 21:13 |
φωτιστικο...πως? | stavaigi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-10-08 20:19 |
Φωτιστικο HQI | kifinas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 30-04-08 23:56 |
Μπορω να πετυχω ανατολη-δυση σε φωτιστικο της juwel? | Stelios_Rjk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 28-11-07 20:03 |