|
|
||||
|
||||
![]()
http://s270.photobucket.com/albums/j...P1010598-1.flv
το βιντεακι αυτο ειναι απο σημερα το πρωι....το θηλυκο γεννα και ο αρσενικος με τις πιο πολλες ριγες γονιμοποιει.. τα ψαρια γεννησαν αλλα οι συγκατοικοι τους λεηλατησαν τη "φωλια".. οποτε βγηκαν ολα τα φυτα ...πιαστηκαν (μετα πολλων κοπων) οι 25 ροδοστομοι και 15 καρδιναλιοι μαζι με κορυς και μεταφερθηκαν σε αλλο ενυδρειο.... τα φυτα επανατοποθετηθηκαν και εμειναν μονοι οι γονεις με τα νεα αυγα....γιατι οσο ειχα χερια κι αποχες μεσα αυτα γεννουσαν και γονιμοποιουσαν...το νερο λασπη (κυριολεκτικα αμαζονιου ![]() ![]() ![]() ![]() το θεμα ειναι πως και παλι μου γεννουν ενω αυριο φευγω με αδεια.. ![]() εχω ρυθμισει το moonlight να ειναι αναμενο ολο το βραδυ ωστε να εχουν οπτικη επαφη....θα λειψω για 5-6 μερες και ελπιζω να βρω ζωντανο κανενα μικρο αν εκκολαφθουν...επαφιεμαι στην ινφουσορια μεχρι να γυρισω να εκκολαψω αρτεμια... εδω θα ηθελα να ευχαριστησω τον chrisx για το υπεροχο ζευγαρι ψαριων που μου δωρισε!!!...χρηστο το ζευγαρι σου ειναι εκπληκτικο.. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πάνο η γνώμη μου είναι ότι δύσκολα τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τα μιρκούλια με το φίλτρο που έχεις δεδομένης μάλιστα της αναγκαστικής απουσίας σου.
Βέβαια θυμάμαι εσύ παλαιότερα είχες κάνει ένα ποστ για το θαύμα της φύσης οπότε όλα είναι εφικτά... Η γνώμη μου είναι να μην αγχώνεσαι. Εφόσον ξεκινήσανε να γεννάνε και στο δικό σου ενυδρείο όλα θα πάνε πολύ καλά και σύντομα θα χαρίζεις σκαλαράκια. Μπορείς να βάλεις από τώρα να λειτουργεί ένα αερόφιλτρο να στρώνει μέσα ώστε όταν έλθει η επόμενη γέννα να είσαι και πιο έτοιμος γιατί πολύ τη φοβάμαι τη ροή του φίλτρου σου. Οι γονείς είναι έμπειροι στο μεγάλωμα ή θα τα μεγαλώσεις εσύ τα μωρά; |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εμπειροι ειναι χαριλαε....εγω ειμαι ο απειρος...
![]() ας γυρισω και αναλογα τι θα βρω θα πραξω αναλογως....το καλο ειναι οτι πρεπει να περασουν καποιοες μερες για να εμφανιστουν ουριτσες και κανα 2 ακομη μεχρι την ελευθερη κολυμβηση..οποτε ισως και με καμια μερα ινφουσορια τη βγαλει κανενα ....ειναι και το φιλτρο βεβαια..κι αυτα τα σκασμενα ακριβως πανω απο την εισοδο γεννησαν.... οπως ειπες ομως ομως αφου αρχισαν να γεννανε και εδω...και πιανει και το κοπλο με την αλλαγη νερου...θα γινουν προσπαθειες στο μελλον ..
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο βρε χαζομπαμπα...
ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!! ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Είδες που τα έλεγε ο Απόστολος τις προάλλες;
Ισχύει φίλε μου.. Καλό ε; Κάτι άλλο που έχω διαβάσει είναι ότι για "δύσκολα" ψάρια μπορείς να τους βάλεις νερό από ενυδρείο που έχει γίνει ήδη αναπαραγωγή λόγω των ορμονών που περιέχει ώστε να τους επιβάλεις-προκαλέσεις τα ένστικτα τους. |
|
||||
|
||||
![]()
τωρα αυτο γιατι μου ακουστηκε καπως ..shocking??..
![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννα Σκαλαριων | hrayr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 25-10-07 19:14 |
γεννα σκαλαριων | Ryu | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 26-09-07 13:12 |
Γεννα σκαλαριων. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 13-04-06 09:12 |
θανατοι γονων σκαλαριων... γιατι; | notos | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 19-01-06 15:42 |
συμπεριφορα σκαλαριων. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 22-12-05 12:26 |