|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
αγαπητοι αφεντες
![]() εμεις οι ταπεινοι ψαραδες θα θελαμε να αιτηθουμε να μας φτιαξετε μια νεα κατηγορια στα ενυδρεια γλυκου νερου για τα "γαριδακια, σαλιγκαρακια, αστακουδακια και λοιπα τρυφερουδια" ευχαριστω πολυ επισης εαν μας εγκριθει το αιτημα θα θελαμε να μεταφερθουν εκει ολα τα σχετικα θεματα που υπαρχουν αδεσποτα μεχρι στιγμης στο φορουμ |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
+1
Θα είχε ενδιαφέρον! |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι....επισης αλλη μια κατηγορια...γαριδομακαροναδες αστακομακαροναδες....σαλιγκαρια γιουβετσι...και καβουροσουπες...
![]() μοδερατορες ο χαλβας ο χοντρος και η αφεντια μου....τι λετε?? ![]() σοβαρα τωρα.....συμφωνω και εγω οτι ειναι μια πολυ καλη ιδεα!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είχατε δεν είχατε πάλι την όρεξη μου ανοίξατε...
![]() ![]() ![]() Κατά τα άλλα συμφωνώ και εγώ ![]() ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eheim professionell 2224 SPECIAL EDITION | nickall13 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 10-06-05 16:52 |