|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
red cherry και δεν ήταν σε μαγαζί
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως αν βρούμε καμιά άκρη για red cherry εγώ θέλω 10-12
|
|||
|
|||
![]()
κοστος για καθε μια;
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω. Έχω μία που την έχω πάρει 4,80, 2 που τις έχω πάρει 3,60 και 3 που τις έχω πάρει 2,80. Όλα αυτά μέσα σε ένα χρόνο. Πάντως όσο περνάει ο καιρός όλο και πιο φτηνά
|
||||
|
||||
![]()
τοτε εμεις που πηραμε cherry με 1 ευρω τη μια να μη το πουμε του παπα ε?
|
|||
|
|||
![]()
ειδικα σε αυτον μην το πεις
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
pet shop ζωοφιλια αλεξ-πολης...εφερε 100 κομματια με 1.5 ευρω τη μια...επειδη τις πηραμε σχεδον ολες το παζαρεψα σε ενα ευρω...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ωραια!!!! ο πανος αναλαμβανει να στειλει σε ολους μας....
![]() ![]() κι επιδη εισαι εσυ θα μας τις χρεωσεις 1.10 ευρω.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
χαχα....σωστος!!! τον εχω κανει χρυσο τον πετσοπα αλλα επειδη εγινε μια παρεξηγηση απο τον χονδρεμπορα δεν πολυκαταλαβα τι δενπαραγγελνει απο αυτον πλεον....προσπαθω να τον ψησω.....αν βρω με ιδια τιμη αφου ακουω τι τιμες παιζουν θα σφυριξω εδω οσοι ενδιαφερονται....στη θρακη ημασταν 4 οι τυχεροι
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αφου ψαχνεις που ψαχνεις βρε και τιποτα πιο σπανιο... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
καλα οκ το καταλαβαινω να σας εκανε καλυτερη τιμη
αλλα τι τις κανατε 100 γαριδες; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πιστευω οτι απο 10-15 να πηρε ο καθενας χρειαστηκαν 5-6 ατομα... κοιτα ποσοι θελουμε εδω να δεις αν φτανουν οι 100....
|
||||
|
||||
![]()
20 εγω απο 20 αλλοι 2 να οι 60!!....καποιες δεν αντεξαν το ταξιδι και κατι λιγες ηθελε να κρατησει για το δικο του ο πετσοπας....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα βρεις κατι καλο??? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αλεξ-πολη δυσκολα....
![]() απο αλλου ποιος ξερει...υπαρχουν κατι ακρες... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυριο αγοραζω ενυδρειο και μπαινει σε λειτουργια... και μετα σε περιμενω...
|
||||
|
||||
![]()
αααα...μη μου βαζεις δυσκολα...γιατι ετσι και σου βρω μετα θα πρεπει να κανεις κλουβια για να ξεχρεωσεις...
![]() το μελλον δεν ειναι οι γαριδες....ειναι οι καραβιδες.... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγω τωρα ειμαι watter inn και διαλεγω ενυδρειο και υλικα... ξεκινα το ψαξιμο κι ασε τα κλουβια... και γαριδες να βρεις μετα θα βαλουμε καραβιδες και θα εχουν και φρεσκο φαγητο... ![]() ![]() πριν μια βδομαδα ειχα δει εδω 4 καραβιδες... σε ενα πετ σοπ...
|
||||
|
||||
![]()
ετσι να σε μπριζωσω λιγο.......
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
παιδια με κατι κυβους 10,20,30 λιτρα που εχει το watter in τι παιζει ξερει κανεις??
τους δινει και ετοιμους με υλικα και φυτα... ξερει κανεις κατι??
|
||||
|
||||
![]()
red cherry παίρνουμε και από εδώ με 1 ευρώ. Πηρά καμια δεκαριά και τώρα πρεπει να εχω γύρω στις 20.......Και μενα θα με ενδιεφεραν γαρίδες. Με εχουν εντυπωσιάσει οι clear red όπως και μερικές άλλες...... Θα με ενδιεφερε και μενα μια παραγγελια.....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλα εσυ ασε τις γαριδες και ετοιμαζε ενυδρειο αν παει καλα η γεννα μου... ![]() ![]() ![]() αληθεια πως τις εχεις τις γαριδες? τι υποστρωμα και τι παραμετρους νερου??
|
||||
|
||||
![]()
Καλά γελάτε εσείς, εμένα θα μου πείτε που θα βρω red cherry?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
βλεπεις να γελαω...
|
||||
|
||||
![]()
τις εχω στο ενυδρειο με τους δισκους.
ph 6.8 gh 5 kh 4 ----------------------------------------------------- θα ρωτησω αυριο τα pet shop εδω για να δω τι αλλο μπορουν να φερουν...... |
|
|||
|
|||
![]()
Γι αυτην εδω τι λετε...κανει για το nano;
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι αυτη κανει για...
σαγανακι ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() αυτη ειναι σαν τον ψαλιδοχερη... φανταζεσαι μολις δει φυτα τι χαρα που θα κανει με τα κλαδευτηρια που εχει....
|
|||
|
|||
![]()
Γαριδες clear red εχει φερει το waterinn για οποιον ενδιαφερεται. Κοστιζουν 7,50 ευρω εκαστη. Παντως δεν θα τις συνιστουσα σε μη γνωστες γιατι ειναι αρκετα ακριβες και στατιστικα πεθαινουν την πρωτη εβδομαδα αν κανεις κατι λαθος. Προτιμοτερες για ξεκινημα ειναι οι cherry και οι yamato.
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε ότι αφορά τις clear red υπάρχει ένα σύστημα διαβάθμισης οπότε το 7.5 ευρώ δεν μου λέει κάτι.
http://www.planetinverts.com/crystal...g%20guide.html στο ebay έχω βρει grade A με 9.4 ευρώ τη μία σε πακέτο των 15 με το σχετικό ρίσκο του να μην τις παραλάβεις ζωντανές. Yamato ποιες είναι; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γαριδες | Αλεξανδρος Κοντος | Γαρίδες | 5 | 16-10-08 23:06 |
γαριδες η .. | naupaktos84 | Ζωοτόκα | 13 | 02-12-07 22:20 |
γαριδες | rockxk | Γαρίδες | 10 | 16-11-07 18:52 |
γαριδες | τονυ | Γαρίδες | 1 | 15-08-07 16:48 |
γαριδες | deMetrIs | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 25-10-05 22:56 |