|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαρια θα τα καθηστερήσω λίγω ακόμα ωστε να δω τι γίνεται.
Παντως το χρυσόψαρο μια χαρά ειναι.Ενυδρειο στρωμένο.Κατάφερα και εριξα την θερμοκρασία στους 19 βαθμούς.Επειδή είναι σχετικά μεγάλο το ήθελε ο θείος μου ενω στην Μεσσηνία δεν έχει βρεί.Ευχαριστώ και παλι!!! ------------------------- Κατα δασκάλου Πάνου:απαντήσεις στα ερωτήματα Παράθεση:
------------------------- Κατα Αλεξάνδρου:απαντήσεις στα ερωτήματα Παράθεση:
Ερώτηση προς ολους:Να αρχίσω να ρίχνω το tanganyika buffer ωστε να ανεβάσω το ph?
το 120 λιτρό μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σπύρος Μ : 16-11-08 στις 15:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() δασκαλοι σου εδω ηταν ο χοντρος και ο θανασης που σε δασκαλεψαν αρκετα...και οσοι σε βοηθησαν εδω μεσα.....αν μιλησουμε και για διευθυντες-γυμνασιαρχες ...μεχρι τον υπουργο παιδειας....εχουμε πολλους εδω μεσα....
|
||||
|
||||
![]()
ok.
Να κάνω μια μεγάλη αλλαγή νερούνα ρίξω και τα νιτρικά; Α και με προβληματιζει ηεισαγωγή των ψαριών στο ενυδρείο μου. Χθες που εβαλα το χρυσόψαρο,το τοποθέτησα στο 8λιτρο ενυδρειάκι με νερό απο την σακούλα που βρισκόταν και έβαλα τους σωλήνες αλλαγής νερου και τοποθέτησα ενα σφουγγαράκι στην άκρη ωστε να βγαίνει το νερό αργά.Να κάνω αυτό ή να κάνω απλή προσαρμογή;
|
||||
|
||||
![]()
θα μπρουσες να αλλαξεις το 50% και να κατεβασεις τα νιτρικα στα 20....
η προσαρμογη που λες με το νερο να πεφτει σιγα σιγα εναι προτιμοτερη...ομως προσοχη να εχεις και την ιδια θερμοκρασια πριν ριξεις τα ψαρακια μεσα.. περιττο να παω οτι με το μπαινουν ψαρια...εχεις ξεχασει την αμμωνια...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
TANGANYIKA | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 27 | 13-04-08 17:42 |
tanganyika | aaaooll | Tanganyika | 35 | 25-03-08 23:25 |
Tanganyika 2 | Z_X | Tanganyika | 22 | 27-10-07 11:20 |
TANGANYIKA | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 15-10-07 19:54 |
TANGANYIKA | Z_X | Tanganyika | 20 | 17-06-07 10:17 |