|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου Γιώργο, συγχαρητήρια!!!
![]() Θα συμφωνήσω με τη σειρά μου για το κόψιμο της επίμαχης ρίζας, είναι ίσως το μόνο πράγμα που χαλάει τη μορφή του ενυδρείου σου (βιοτοπικό)! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ καλό
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργη το τελικό αποτέλεσμα νομίζω ξεπερνά τις αρχικές σου προσδοκίες. Επειδή ξέρω πόσο το έψαξες, έτρεξες, πλήρωσες κλπ. το μόνο που έχω να σου πω είναι ένα μεγάλο μπράβο.
Θεωρώ ότι στην πορεία θα μπορέσεις να κάνεις τις όποιες μικροδιορθώσεις χρειασθούν ή να προβείς (αν χρειασθεί και εφόσον το θέλεις) σε διαφορετικές επιλογές. Και πάλι μπράβο και καλή συνέχεια ....
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο αποτέλεσμα που το χαλάει η παρουσια της επίμαχης ρίζας ..
Σκέψου το κόψιμό της .. ![]() Έχεις βάλει άμμο ... όμορφη είναι .. είναι λευκή ?
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσπάθεια για βιοτοπικό | ΧρήστοςΠ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 59 | 26-06-10 17:30 |
Βιοτοπικό Νότιας Ασίας | Iann_is | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 22 | 20-04-08 17:53 |
Βιοτοπικά Ενυδρεία | pani | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 07-08-07 17:06 |
Βιοτοπικά ενυδρεία. | safi | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 02-07-07 16:54 |
Βιοτοπικό Αμαζονίου | geo_hal | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 4 | 15-03-07 11:23 |