|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
δοκιμασε αυτο με το σωληνακι,αλλα προσεχε αν εχει μικρη διαμετρο μηπως δεν μπορει να περασει ολος ο ογκος του νερου που θα στελνει η αντλια.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Χααχαχαχαχα! Μπράβο κουκλάρα μου, που πήρες ενυδρειάκι! Καλωσήρθες!! και μην ανησυχείς για τον θόρυβο. Feng sui! Ο ήχος του νερού που τρέχει είναι θεραπευτικός (και λίγο συχνοουρία!) Φιλιά!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μην βάλεις διάφορα τιγράκια στο ενυδρείο, αλλά μόνο ένα είδος. αν είναι και το φυσικό τιγράκι ακόμα καλύτερα. |
|
|||
|
|||
![]()
Θα πρέπει να προσέξεις να μη βάλεις τόσα πολλά ψάρια. Ρώτα εδώ πριν αγοράσεις οτιδήποτε για να σιγουρευτείς ότι δεν θα κάνεις κάποιο λάθος.
|
|
||||
|
||||
![]()
feg soui κ μ@λ εμενα με ποιανει συχνοουρια λεμεεεε!
------------------------- εχω ηδη κανονικα κ 1 κοκκινο .....!! το κοκκινο ειναι γλυκαααα ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikaella : 24-07-08 στις 12:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κανονικα? Δλδ?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- ευχαριστωωωωω:PPPPPPPPPP αλλα δεν μου αρεσει η μαρκα :PPPPP τα αυγα τους μπορει καποιος να μου πει πως ειναι ??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikaella : 24-07-08 στις 12:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
oh mon dieux....
|
|
||||
|
||||
![]()
που θα βρω μια σελιδα να μαθω για τα αυγα απο τα τιγρακια?
|
||||
|
||||
![]()
Πως τα πας με τα Αγγλικά ?
http://www.aquatic-hobbyist.com/prof...tigerbarb.html ξεκίνα από εδώ και στην συνέχεια θα βρεις και άλλα.
|
||||
|
||||
![]()
και κατι ασχετο εχω μια 16χρονη που θελει να παρει την γυαλα που ειχα κ θελει να μαθει τι ψαρι μπορει να παρει!!!
(σας εχω σπασει τα νευρα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Xωρις να σε στενοχωρησω ....ΤΙΠΟΤΑ!!!Ετσι απλα.Μπορει ομως να βαλει φυτα αντε και κανενα σαλιγκαρακι, και να εχει ενα ομορφο αποτελεσμα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλητερα να βαλει κανα φυτα παρα να ταλαιπωρεί τα ψαρια σε μικρο χωρο!!! Τελικα ωμος επειδη χαθηκα λιγο μεσα στο topic ![]() ![]() τι ψαρακια εχεις μεσα και ποσα????? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|