|
||||
|
||||
![]()
κριμα για το χαμο του ψαριου
δεν ειμαι γιγουρος για την αποψη μου αλλα εχω την εντυπωση τα ψαρακια ειναι ολα αρσενικα δεν ειμαι σιγουρος το ξαναλεω παιδες
|
|||
|
|||
![]()
Αν και οι φωτογραφιες που κοιταζες ειναι πανω απο 4 ετων (βλ. ημερομηνια δημοσιευσης), τα ψαρια στις δυο πρωτες φωτογραφιες ειναι αρσενικα ενω στις αλλες τρεις ειναι θηλυκα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() πρωτο ποστ 22-07-08, 12:24
|
||||
|
||||
![]()
και εγω αυτο ειδα 22/7/08
και επειδη εχασε το υποτηθεμενο θηλυκο ειπα να ποσταρω την γνωμη μου χωρις σιγουρια το ξανατονιζω ![]() για να κοιταξει να βρει ισως καποια θηλυκα παραπανω
|
|||
|
|||
![]()
Σωστά. Μάλλον πουλάκια κανουν τα μάτια μου!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα
Μπορει καποιος να μου πει το φυλλο του ραμιρεζι της φωτο Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
1 θηλυκο
2 αρσενικο νομιζω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Kαι στις 2 φωτο ειναι το ιδιο ψαρι
|
|
||||
|
||||
![]()
Το αρσενικο που ειναι διπλα του στη 1η φωτο, πως του συμπεριφερεται?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα μου φαινεται για αρσενικο και αυτο, απλα δεν δειχνει τα χρωματα του λογω στρες απο την παρουσια και το κυνηγι του παλιου αρσενικου ή λογω συνθηκων νερου απο εκει που το πηρες
|
||||
|
||||
![]()
εχεις δυο ψαρια στη πρωτη
αυτα ελεγα
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι μαλλον αρσενικο αλλα θα ηθελα να παραθεσεις καλυτερες φωτογραφιες οπου να φαινονται τα πτερυγια.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυλο κριμπ; | strinzis | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 9 | 16-03-08 13:56 |
Φυλο plecostomus ?? | Marvin | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 22-02-08 19:59 |
φυλο kribensis | alexinio | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 33 | 12-02-08 14:24 |
φυλο δισκου | rixardos73 | Δίσκοι | 15 | 28-10-07 14:32 |
Φυλο | anasios | Δίσκοι | 2 | 05-09-05 00:24 |