|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα
Έλεγα να έρθω αύριο στην συνάντηση του συλλόγου να γνωρίσω και κανένα συνχομπίτη... Η ερώτηση απευθύνεται κυρίως στα νεότερα μέλη και ήθελα να ρωτήσω αν θα βρίσκεται κάποιος σ'αυτή την συνάντηση για να μην νιώθω εντελώς μόνος και να ξεψαρώσω λίγο... Ευχαριστώ πολύ...! |
|
|||
|
|||
![]()
Αφου σε βαλουμε να κανεις μερικα πουσαπς, μετα θα ξεψαρωσεις...
|
|
||||
|
||||
![]()
λεω να ερθω και εγω αυριο
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ μπορεί να έρθω με καναδυο σωματοφύλακες, λόγω Πολλάτου.....
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ολο λογια εισαι.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα είμαι κι εγώ εκεί!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
φίλε μου ακόμα και κανένας νέος να μην είναι σου δίνω το λόγο μου ότι θα νοιώσεις ωραία. και θα νοιώσεις ωραία γιατί πραγματικά χαιρόμαστε όταν βλέπουμε νέα άτομα.
να ξέρεις πάντως ότι την ίδια αμηχανία που νιώθει κάποιος που έρχεται πρώτη φορά, την ίδια αμηχανία νοιώθουμε και εμείς όταν πρέπει να υποδεχτούμε κάποιον καινούργιο. υπάρχουν και κάποιοι που έχουν την υποδοχή στο αίμα τους και κάνουν κάποιον καινούργιο να αισθανθεί αμέσως άνετα. το κακό είναι ότι δεν βρίσκονται όλα τα Σάββατα στο σύλλογο. οπότε μπες μέσα κάτσε δίπλα μας και σκέψου ότι γνωριζόμαστε και όλα θα κυλήσουν όμορφα και ωραία. |
|
|||
|
|||
![]()
Τι ωρα κλεινει ο συλλογος? Γιατι θα γυρναω απο Λουτσα το απογευματακι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κατά τις 9:30.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Oι τιμωροί πρέπει να αρχίσουν να βγάζουν την ετυμηγορία για το έγκλημα μου και να εκτίσω την ποινή μου την επόμενη βδομάδα που θα μπορέσω να έρθω γιατί σήμερα προέκειψε(
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αχ τι μου εκανες.... ειχανε κανει σχεδια να σε χωσουν να κανεις τις αλλαγες νερου και τωρα που δεν ηρθες μαντεψε ποιον νεον βρηκανε να βαλουνε.... Τα τραβαγα και στο στρατο αυτα που να ξερα οτι θα συνεχιστουνε.....
![]() Το αλλο Σαββατο αν ειναι να μην ερθεις πες μου να μην παω! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κι ας επιτηρούσα εγώ...
![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
1η γεννα | naupaktos84 | Ζωοτόκα | 7 | 09-09-07 00:45 |
Νέα επίσκεψη άλγης | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 24-04-07 18:31 |
Επίσκεψη στον Σύλλογο | bakogiannisd | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 0 | 02-04-07 13:18 |
Η 1η ΓΕΝΝΑ | Filippos | Ζωοτόκα | 15 | 30-04-04 10:11 |