|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
κακούργα!!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι η αλήθεια είναι ότι είμαι σκηρή (σκληρή) πόντια!!!
![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
υπενθυμιση της εκδρομης.
|
|
||||
|
||||
![]()
υπενθυμιση της εκδρομης.
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω δουλεύω και σχολάω κυριάκη στις 8 το πρόι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εμείς τελικά μπορεί να έρθουμε τρία άτομα...Υπάρχει μία πιθανότητα να έρθει και η κουμπάρα μας μαζί..
|
|
||||
|
||||
![]()
οσο πιο πολλοι τοσο πιο καλα!!! καλοδεχουμενη-οι!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ο καιρος γαρ εγγυς(που λεει και ο φιλος μου ο Λιακοπουλος)
Αντε να βλεπουμε και αλλες συμμετοχες. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν αντέχω θα την πω την κακία μου
Μην παιδεύεσαι Αντώνη. Δεν θα έχουμε συμμετοχές γιατί δεν έχουμε κράχτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
δε βαριεσαι λουσυ μου...στις συναντησεις ειμαστε 7-8 ατομα και περναμε υπεροχα...ετσι θα περασουμε και τωρα.....και χαιρομαι που θα ειμαστε ολη τη μερα μαζι!!!
![]() το να ερθουν κι αλλοι δε θα καθοριζε το ποσο ωραια θα περνουσαμε ...απλα θα ηταν μια καλη ευκαιρια να γνωρισουμε νεους φιλους με κοινα ενδιαφεροντα...προσωπικα περιμενω πως και πως την εκδρομη χωρις να σκαω για τον αριθμο των συμμετεχοντων.... ομως οι ευκαιριες να γνωριστουμε μεταξυ μας ειναι λιγες!!! οποτε οσοι πιστοι προσελθετε... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς Πάνο η εμπειρία μου έδειξε ότι όσο λιγότεροι τόσο καλύτερα. Κρίμα κι είμαστε άνθρωποι με το ίδιο πάθος, την ίδια "λόξα", και αναλωνόμαστε σε ποταπότητες!!!
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά μην το βλέπετε έτσι!Ούτε κράχτες χρειαζόμαστε ούτε διαφήμηση!Οι αγκαλιές μας (η παρέα μας εννοώ) είναι ανοιχτές για όλους (είτε μέλη του ΠΣΦΕ είτε όχι , είτε ημηδαποί είτε αλλοδαποί)!!Όποιος θέλει ας έρθει , εμείς περνάμε καλά είτε είμαστε 7 είτε 107 αρκεί να ερχόμαστε για την παρέα και όχι κακοπροαιρετα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ είναι το θέμα ...
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παίδες τι ώρα θα ξεκινήσουμε απο Αλεξπολη την Κυριακή?Ρωτάω για Αλεξανδρούπολη ωστε να κανονίσουμε και την Κομοτηνή!
|
||||
|
||||
![]()
ελα ντε...ειναι το θεμα με τον αλεκο...θελει κι αυτος΄πολυ αλλα θα ξεμπερδεψει 8 μιση...κωστα τι λες κι εσυ?? εγω δεν εχω προβλημα...θα εχω κι ενα φιλο μαζι μου...
|
||||
|
||||
![]()
Αν περιμένουμε τον Αλέκο θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε απο εδώ το νωρίτερο 9!Έθεσα το ερώτημα για να μας πούν όλοι την γνώμη τους
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εμείς τελικά μάλλον δεν θα μπορέσουμε
![]() ![]() Την Παρασκευή θα ξέρω σίγουρα.. |
|
||||
|
||||
![]()
κριμα θα ηταν ωραια ευκαιρια να γνωριστουμε...μακαρι να τα καταφερετε...
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ελατεεεεεεε η προθεσμια ληγει. ΠΟΙΟΣ αλλος τυχερος θα ερθει μαζι μας?????
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω στην επομενη συναντιση πιστευω να δοσω το παρων.Πιστευω δηλαδη αν εχουμε ησυχο καλοκαιρι.εγω πρεπει να παρω και απομακρινση για δραμα γιατι ειμαι και επιφυλακη την μερα που σχολαω οποτε πατε τωρα μην σας χαλασω και την μερα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα ρε φίλε!!!
Αντώνη λέγε ποιοί είναι απο Κομοτηνή και τι ώρα να βρεθούμε!
|
||||
|
||||
![]()
Τι ωρα ειπαμε στο καφε?
|
||||
|
||||
![]()
Χάρη σοβαρά μιλάς;;;
![]() ![]() Όσο πιό νωρίς μαζευτούμε τόσα πιο πολλά θα δούμε! Εγώ θα σας περιμένω από τις 9:00 ... τι λέτε οι μακρινοί; Παιδιά για κάντε και μια μάζωξη να δούμε πόσοι είμαστε γιατί όλοι με ρωτάνε "πόσοι θα είστε;" Φτάσαμε στο παρα πέντε και δεν έδωσα απάντηση!
|
||||
|
||||
![]()
Lucy, διάβαζα το thread από την προηγούμενη εκδρομή, και ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο και για τότε, και για αυτήν εδώ που ετοιμάζεις..
![]() Εύχομαι να περάσετε πολύ πολύ καλά! Αναμένομεν φωτογραφίες! ![]()
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
Και άντε, τώρα που καλοκαιριάζει, να οργανώσουμε και μία εκδρομή στην Κρήτη.
Ίσω να μπορούμε οι.......... Κρητικοί, να σας φιλοξενήσουμε στα σπίτια μας για κανένα Σ/Κ............... ![]() Να γνωριστούμε και μεταξύ μας από διαφορετικές περιοχές της Ελλαδίτσας μας ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σώτο εγώ κατα Αυγουστο μερία θα σας επισκεφτώ!Ο κουμπάρος μου είναι απο το Ηράκλειο , και ο ξάδερφος του (συνάδερφος μου και φίλος) παντρευεται οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν την γλυτώνω
![]() ![]() ![]() Lucy εγώ απο τις 7:30 και μετά μπορώ να ξεκινήσω!Οι άλλοι???
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λέτε λέτε βρε παιδιά να τα καταφέρουμε;;;;;;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Υ.Γ. Καθώς θα έρχεσαι για τον γάμο, μην ξεχάσεις να πάρεις τα όπλα σου μαζί....... ![]() Και γιατί να μην τα καταφέρουμε δηλαδή????? Τόσοι είμαστε εδώ κάτω. Ευκαιρία να έρθετε, να γνωριστούμε και ζωντανά. Μόνο να το καθυστερήσετε παιδιά λιγάκι, να έχω αρχίσει να στήνω το θαλασσινό μου, να δώσετε όλοι τα φώτα σας...... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 07:30 απο Αλεξ/πολη , συναντιομαστε Κομοτηνη 08:00 και αφιξη στην Δραμα περιπου στις 09:30.
Εγω και αλλοι 2 σιγουρα.παιζει για το αν θα φερω αλλους 4. Τασσοοοοοο λεγεεεεε. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ημερήσια εκδρομη ΠΣΦΕ | Z_X | Φωτογραφίες μελών | 15 | 05-06-07 13:54 |
Δηλωση συμμετοχης στη ημερησια εκδρομη στη ΔΡΑΜΑ | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 45 | 02-06-07 13:42 |
ΔΡΑΜΑ - Ημερησια Εκδρομη ΠΣΦΕ - οργανωση ΚΒΕ | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 02-06-07 13:40 |
Ημερησια Εκδρομη ΠΣΦΕ - οργανωση ΚΒΕ | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 41 | 24-03-07 16:21 |
Εκδρομη -ΚΒΕ- στην Αθηνα για την κοπη της πιτας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 31 | 09-03-07 09:30 |