|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι,ε???
![]() Δηλαδή για να καταλάβω, δεν μπορείς να την πάρεις, να την βάλεις στα πόδια σου και να βλέπεις τηλεόραση? Θα σου κόψει δαγκωνιά? Ή αμα έρθει κάποιος και κάτσει δίπλα της ενώ ειναι ελεύθερη πάλι θα παέι να τον δαγκώσει ή θα κρυφτεί? Και άλλη απορία, ο παπαγάλος πως δεν τα τσιμπάει???? |
|
||||
|
||||
![]()
ενα γκεκο ειναι,ειναι απο τα μεγαλυτερα ειδη και το πιο αγριο απο ολα,ειπαμε κοβει κρεας ανετα
------------------------- λιγοι τετοι σκιγγοι ημερευουνε πληρως,ο δικος μου ηταν πολυ αγριος οταν τον πηρα,τωρα εχει χαλαρωσει λιγο,για τηλεοραση εχω τα γκεκο,το ιγκουανα η τον βοα χαχαχαχα,αν κ σπανια τα βγαζω ετσι εξω για ωρες,μονο το ιγκουανα κυριως,ο σκιγος θα ημερεψει κ αλλο οχι αμμεσα ομως,ο παππαγαλος δεν ασχοληται καν χαχα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NIKOL : 20-05-08 στις 16:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Για τον μεγαλο μιλαω, το κεφαλι του ειναι ακριβως ιδιο με τους δεινοσαυρους στις πολυ παλιες ταινιες ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχα ζευγαρι ειναι καλε,ψυχουλα ειναι ο αλμπινο,ησυχος αυτον θα φερω μαζι το σαββατο
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
να και τα αλλα μου ζωα | NIKOL | Άλλα ζώα | 136 | 26-05-08 19:41 |
μερικες φωτο απο τα ψαρια μου | NIKOL | Φωτογραφίες μελών | 32 | 20-05-08 01:36 |
mixed photos απο τα ενυδρεια μου | chriskousis | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 05-07-07 08:33 |
κοιτάξτε την καινουρια μου χελωνιτσα ! | deMetrIs | Άλλα ζώα | 8 | 16-09-06 23:44 |
Hρθαν τα καινουρια μου ψαρακια | deMetrIs | Bettas | 2 | 13-03-06 19:16 |