|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ριξε μια ματια στη σειρα Elite.Ναι μεν ειναι κινεζικα αλλα ειναι κατασκευαστικα πολυ καλα θα ελεγα...Το μεγαλυτερο ειναι το EF200 με μηκος 2μετρα και πλατος 50εκ...Βεβαια το πλατος των 50 δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα ειναι η καλυτερη λυση με μια τιμη γυρω στα 700 χωρις εξοπλισμο..Μετα πας σε ιδιοκατασκευες που τσουζει αρκετα το κοστος!Πανεμορφα ομως τα κλαριας!Σου ευχομαι καποτε να καταφερεις να στεγασεις αξιοπρεπως και το πανεμορφο ψαρακι που εχω στο λινκ στην υπογραφη μου!
|
||||
|
||||
![]()
απο γλυκο νερο τα γατοψαρα ολων των ειδων ηταν,ειναι κ θαναι παντα τα αγαπημενα μου
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου. | andreas72 | Φωτογραφίες μελών | 8 | 08-04-08 16:56 |
μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου. | chriskousis | Φωτογραφίες μελών | 3 | 27-11-07 11:04 |
φωτο απο τις ομορφιες μου! | GODLIGHT | Φωτογραφίες μελών | 10 | 30-05-07 00:56 |
φωτο απο τα νεα μου ψαρια!!! | Mariel | Bettas | 5 | 12-10-05 03:25 |
Φωτο απο το ενα ενυδρειο μου.... | ReBeLoS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 18-06-04 03:21 |