|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
μ άρεσε το ενυδρείο σου, για την αφίσα στα είπαν πιο πάνω τα παιδιά, πολύ ωραίο μπράβο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο το ενυδρειο σου!
πως τα παει ο καινουριος δισκος με τον παλιο? δε τον βλεπω τον μικρουλη στις φωτο.. μηπως τον εχει αρχισει στα κυνηγητα? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
σκοπος μου ειναι αν ολα πανε καλα (κ δεν μας πιασει κανενας καυσωνας στο ενυδρειο) να παρω αλλους 2 ιδιους κ σε μεγεθος κ σε χρωματα. ειναι εκπληκτικη η αντιθεση που κανει στο μαυρο-πρασσινο φοντο απο τα φυτα κ το χαλικι.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως θα ηταν πιο σωστο να βαλεις ολους τους δισκους ταυτοχρονα και οχι εναν εναν......Γιατι σχεδον παντα τους νεους θα τους τρεχουν....
Εγω που ετοιμαζομαι να βαλω δισκους θα βαλω και τους 5 μαζι.... |
|
|||
|
|||
![]()
σιγουρα θα ηταν καλυτερα αλλα εχω παθει φοβια με αυτα που εχω ακουσει για τις ευαισθησιες τους...
κ αν κ ειμαι καλα προετοιμασμενος δεν θελω να ρισκαρω κατι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μήπως να συναντηθούμε να κάνουμε κανένα homecoming party........... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μεσα....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όσο γι αυτό που λες παραπάνω, μην μασάς σε τίποτε. Κάνε οσα ξέρεις, (και οσα μαθαίνεις εδω), και θα είσε μια χαρά και χωρίς προβλήματα. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δισκο - πλεκοενυδρείο | ChristosΒ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 22 | 30-04-08 20:45 |
Προβλημα με δισκο; | gogos | Δίσκοι | 10 | 18-01-08 18:43 |
προβλημα με δισκο | gogos | Δίσκοι | 7 | 11-10-07 10:47 |
Δισκο-απορίες | johnny69 | Δίσκοι | 34 | 05-06-07 00:22 |
Mαυρα στιγματα σε δισκο | kosa11 | Δίσκοι | 31 | 15-12-05 19:12 |