|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το συγκεκριμένο site διάβασέ το όσο περισσότερο μπορείς, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πολλά πράγματα σε σχέση με τα είδη, το ξεκίνημα, τις απαιτήσεις του νερού κλπ. Καλό διάβασμα και θα δεις ότι τελικά τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται ![]()
|
||||
|
||||
![]()
flying guardian ξερεισ κανεναν που να μπορω να παω πισω τα ψαρια?
![]() ------------------------- σας ευχαριστω πολυ για οσα με ειπατε ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kwnstantina : 15-02-08 στις 18:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι θα προσπαθησω να κανω οτι μου λετε και θα σασ λεω πωσ τα παω θα σασ δειξω καποια στιγμη και το ενυδρειο μου σε φωτο.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τι εννοει ο ποιητης?
|
||||
|
||||
![]()
σορρυ. είμαι η κωνσταντίνα, απλά άλλαξα υπολογιστή και δεν σας το είπα και μετά άλλαξα username.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά τότε ... Αλήθεια δεν ξέρεις πόσο είναι το ενυδρείο σου? (ειναι 100χ40 η 50χ60 ειναι το ενυδρειο)(φιλικά πάντα το ύφος)
|
||||
|
||||
![]()
εσυ τι ενυδρειο εχεις και τι ψαρια?
------------------------- περιμενε να το μετρισω για να σου πω ακριβωσ ![]() ------------------------- 100χ40χ36 ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kwnstantina : 15-02-08 στις 19:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
juwell 110 lt με 3 γκαπάκια 81*36*48
|
||||
|
||||
![]()
πλακα κανεις μονο 3 ψαρια εχεις?φανταζομαι οταν ειδαν τον αριθμο που εργαψα εγω τι ειπανε???????????????ασε ασε
![]() ------------------------- και εγω παλια ειχα πολλα γκαπη απο γενουσανε και μου αρεσε παρα πολυ ηταν τελεια,εχουν πολυ ωραια χρωματα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kwnstantina : 15-02-08 στις 19:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει .. Μην νομίζεις και εγώ έτσι το ήθελα στην αρχή γεμάτο ψαράκια αλλά είδα ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα ψαράκια μου. και να ξέρεις δεν έχω τελειώσει ακόμα θα βάλω και άλλα είδη (τα γκαπάκια περιμένω να μου γεννήσουν)
|
||||
|
||||
![]()
ασε σημερα στεναχωρεθηκα με αυτα που ακουσα τι θα κανω,ειναι δυσκολα να βγαλω απο μεσα ψαρια τα αγαπαω πολυ και δενομαι μαζι τους.ακουγετε τρελο αλλα αυτη ειναι η αληθεια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ακουγεται τρελο....Το αντιθετο μαλιστα.....
|
|
||||
|
||||
![]()
σκέψου ότι δεν είναι ομαλή η διαβίωση τους αυτό σε κάνει να νιώθεις καλύτερα πιστεύω γιατί κάνεις το καλό για τα ψαράκια σου.
|
||||
|
||||
![]()
το καταλαβενω αλλα εγω ξυπναω και τρεχω στο ενυδρειο μου τα βλεπω και χανομαι σιγα σιγα θα το κανω.θα προσπαθησω να ξαναστησω και το αλλο το ενυδρειο μου να τα βαλω εκει.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία!
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω παρα πολυ και σε εσενα οτι καλυτερο
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
sorry, αλλά δεν νομίζω πως μπορω να σε βοηθήσω σε αυτό που μου ζήτησες!
|
||||
|
||||
![]()
αφου το διαβασα ολο και προσεκτικα θα συμφωνησω με το τολι οτι πρωτα κανονησε να φυγουν τα περισσοτερα ψαρια που εχεις και μετα θα ασχοληθεις με τεστ πετρες φυτα κτλ κτλ .......
μπορεις να τα χαρησεις σε γνωστους ( οχι σε αυτο το συνδυασμο ομως) χωρια τροπικα χωρια χρυσοψαρα χωρια ζωοτοκα....... η να τα επιστρεψεις σε ενα μαγαζι πετ...... επειτα εφοσον καταληξεις σε ενα ειδος η δυο θα δουμε το στησιμο του ενυδρειου ........
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση για λαμπιντο και αυλονακαρες | chris129 | Malawi | 14 | 02-08-11 09:27 |
ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΡΗ | petros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 11-12-07 13:33 |
Ερωτηση για τα φυτα και το CO2 | andrew_dh | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 30 | 08-05-07 18:31 |