|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Την περίσσια σιλικόνη αν θές την αφαιρείς αλλά και λίγο περισσότερη να είναι δεν κάνει κάποιο κακό, μιλάμε πάντα για ουδέτερη σιλικόνη κατάλληλη για ενυδρεία....
|
||||
|
||||
![]()
σκεφτηκες καθολου να φτιαξεις ενα παρομοιο σαν το καπακι και να το βαλεις κατω απο το ενυδρειο???
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πιστευω θα δειξει σουπερ!!!
|
||||
|
||||
![]()
καλό θα είναι να βάψεις τις μεταλλικές γωνίες σε κάποιο χρώμα που θα ταιριάζει με τον χώρο....
Το καπάκι δείχνει πολύ άσχημο τόσο μεγάλο που είναι .. ουσιαστικά "καπελώνει" όλο το ενυδρείο και δεν το αφήνει να δείξει την ομορφιά του και πιστεύω πως θα γίνει πολύ όμορφο. Το καπάκι θα πρέπει να αλλάξει φυσικά χρώμα ![]() Καλή συνέχεια .. περιμένουμε εξελίξεις ..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο και έφτιαξα καινούργιο καπάκι απο κόντρα πλακέ θαλάσσης το οποίο έβαψα σε χρώμα μαόνι.Πιστεύω έγινε πολύ καλύτερο..Ακολουθεί και καπάκι απο κάτω απο βδομάδα!
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο μπραβο!! περιμενουμε και φωτο ολοκληρωμενο...
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο το εχεις κανει, αλλα μηπως το καλοριφερ απο κατω σου δημιουργησει κανενα προβλημα?
|
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο!!!!! πολλη ωραίο
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό.Αν έφερνες την επιφάνει του νερού σύμφωνα με το ξύλο....τι λές?
|
||||
|
||||
![]()
Το ότι είναι πάνω από το καλοριφέρ σε δυσκολεύει καθόλου στον έλεγχο θερμοκρασίας?
Πολύ ωραίο πάντως!
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά το καλοριφέρ δουλεύει το χειμώνα στους 21 στάνταρ και το ενυδρείο είναι στους 26..Δεν νομίζω να μου δημιουργήσει πρόβλημα, το πολύ πολύ να μου ξεκουράζει το θερμοστάτι!Οσο για τη στάθμη είναι λόγω εξάτμισης γιατί είμαι για αλλαγή νερού..
|
|
||||
|
||||
![]()
Μου αρεσει παρα πολυ!!!!
Τι θα βαλεις/έβαλες μέσα? |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω κάτι gappakia μέσα αλλά είναι μικρά και δεν φαίνονται στη φωτό,+ 2 γατόψαρα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιδέα για Φίλτρο | spookie | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 17-10-07 14:26 |
Ιδέα μου είναι.... | dessert | Δίσκοι | 8 | 05-08-07 23:35 |
Η ιδέα του στησίματος. | Juan | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 07-12-06 10:20 |
Ιδέα για στρώσιμο νερού... | silveraro | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 26-09-05 15:14 |
Μια ιδέα.! | dim | Bettas | 13 | 04-09-05 13:34 |