|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
α) από που πήρες την vivipara (ΤΗ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ)
β) γιατί δεν το δοκιμάζεις το hemianthus callitrichoides (cuba) κι ας τους να λένε, στο φινάλε δοοκίμασε το κι αν σου κάτσει...τα βατ σου είναι πολλά, το ύψος μόλις 25 εκατοστά...εγώ λέω δοκίμασε το δεν έχεις να χάσεις παρά λίγα ευρώ.Αν πιάσει όμως φαντάσου το αποτέλεσμα.Το συγκεκριμένο φυτό συστήνεται για cube ούτως ή άλλως από την tropica και δε νομίζω ότι ;υτοί έχουν κάποια ειδική για φυτά σε ενυδρεία λάμπα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Παράθεση:
water in! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DOGO : 14-01-08 στις 21:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή με ενδιαφερει το project ...μπορείς να βάλεις μερικά χαρακτηριστικά της κατασκευης?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είναι πολύ απλό: 3mm τζάμι, διαστάσεις 25x25x25,εσωτερικό φίλτρο(οσο ποιό μικρό τόσο το καλύτερο γιατί τα λίτρα είναι λίγα και θα γίνει πλυντήριο),φωτισμό με ένα κοινό σποτάκι απο μαγαζί με ηλεκτρολογικό εξοπλισμό και ανάλογο θερμοστάτη. Τώρα απο διακόσμιση,βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει...Καλή επιτυχία. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
στις φωτογραφιες δεν εχει κοντρες, και μου φαινεται λογικο γιατι μιλαμε για σκαρτα 15 λιτρα νερο
|
|
||||
|
||||
![]()
Δοκίμασε κάποιο κρεμαστό φωτιστικό π.χ. της ARCADIA! Αν θυμάμαι καλά παίζουν και με Τ5 με αρκετά καλές αποδόσεις!
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε ο κυβος σου ειναι καταπληκτικος...Τελειος, μοναδικος (εεε, περιπου. Σιγουρα θα υπαρχει και αλλος με κυβο)
![]() ![]() ![]() Μου βαζεις ιδεες για μια κατασκευη που ειχα δει με 4-5 κυβους στην σειρα με μονομαχους για κατοικους (ενας σε καθε κυβο) και κοινο τροπο εξωτερικου φιλτρου(DIY) και θερμανσης. Πως θα πεισω την συντροφο δεν ξερω...Που οποτε μιλαω για ενυδρειο μου λεει: κι αααααλλο. Και ας εχω μονο 2. ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλη υλοποιηση, μπραβο κ καλοριζικο! Τα τζαμια ποσο κοστισαν?
|
|
||||
|
||||
![]()
koστισαν μονο 7,50 ευρω ολα μαζι.
|
||||
|
||||
![]()