|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γειά σας.Ο ξάδελφός μου, έχει ένα ενυδρείο 5 λίτρων χωρίς θερμοστάτη.Μήπως μπορεί αν βάλει θερμοστάτη να βάλει μια μονομαχίνα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
IMO 5 λίτρα είναι πολύ λίγα ακόμα και για ένα μονομάχο (ή μονομαχίνα)
![]() Καλύτερα από 10-15 και πάνω, οπότε μπορεί να βάλει και θερμαντήρα, και φιλτράκι, και κανένα φυτό, και κανένα ξυλαράκι... και το ψαράκι θα έχει έναν αξιοπρεπή χώρο να κινηθεί ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ προσωπικά φίλε μου δε μου παει καρδιά να βαλω ψάρι σε λιγότερα απο 15 λίτρα......
|
|
||||
|
||||
![]()
νταξ δεν ειναι και οτι καλητερο αλλα σε ενα 5λιτρο(με θερμοστατη βεβαια) μπορει να βαλει ενα μονομαχακι νομιζω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα μπορούσε να μπει ένας μονομάχος οπωσδήποτε βέβαια με θερμοστάτη μέσα....
Αν και τα ιδανικά λίτρα είναι από 8 και πάνω... Παρ'όλα αυτα νομίζω ότι με στενή προσοχή και συχνές αλλαγές (2-3 τη βδομάδα) δεν θα έχει πρόβλημα... Αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα κρατήσει αυτή την ρουτίνα των αλλαγών... |
|
|||
|
|||
![]()
Θα πάει να τον αγοράσει αύριο μαζί με ένα θερμοστάτη 50w σαν τον δικό μου.Διάβασα προσεκτικά το φόρουμ και τελικά το ενυδρείο του ξάδελφού μου βγάζει 9,66 λίτρα όσο το δικό μου.Να βάλει αρσενικό ή μήπως και ο θυληκός μπορείνα ζήσει σε 8 καθαρά λίτρα.
¶ν πάρει θηληκό μπορεί να ζευγαρώσει με τον δικό μου αρσενικό σε ένα από τα 8 λιτρά μας ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί να βάλει είτε ΕΝΑ αρσενικό είτε ΕΝΑ θηλυκό !
Ποτέ δύο μαζί.... και μπορεί να ζευγαρώσει με τον δικό σου αλλά όχι με τον τρόπο που μπορεί να το εννοείς εσύ .... Διάβασε περί ζευγαρώματος μονομάχων και αν μετά πιστεύεις πως είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος μπορείς .. αλλιώς θα καταλήξεις με 2 τσακισμένους μονομάχους ... κρίμα .. όσο για το άμεση απάντηση που περιμένεις .... να ξέρεις πως κανένας δεν είναι 24/24 πάνω από το PC περιμένοντας νέες ερωτήσεις για να απαντήσει ... Όλα χρειάζονται υπομονή ..
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τί ξύλο, τί πέτρα??? | Genirous | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 15 | 07-02-10 14:03 |
αφρικανες σε 60 λιτρα | alexinio | Malawi | 13 | 26-06-07 16:09 |
Ick σε ψάρι ick και στο νερό? | moogy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 09-04-04 11:31 |
Τί γίνεται σε περίπτωση σεισμού ; | scubapol | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 13-02-04 19:18 |
Δισκοι σε 200 λιτρα? | newfish | Δίσκοι | 0 | 18-12-02 18:26 |