|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Οταν το κανεις επαγγελμα αναγκαστικα (για να επιζησεις ή και να κανεις λεφτα) κανεις απο λιγες εως πολλες υποχωρησεις που δεν συμβαδιζουν με το χομπι. Δεν ειναι γνωμη, ειναι κανονας, σε ολα τα χομπι.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ακομα δεν εχω δει καμμια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τόλη θα ήθελα να σου θέσω ένα ερώτημα. Μιας και τέτοιες εκδηλώσεις είναι πραγματικά ενδιαφέρουσες και πολλοί από εμάς ίσως και να καταφέρουν να κάνουν το βήμα την επόμενη φορά θα ήθελα να ξέρω πόσα χρήματα σου έφυγαν στο ταξίδι. Διαμονή, εισιτήρια και λοιπά καθημερινά έξοδα. Δώσε μας σε παρακαλώ μια προσέγγιση. Το πολύ ή το λίγο είναι τις περισσότερες φορές σχετικό οπότε εάν έχουμε ένα νούμερο στο μυαλό μας θα είναι ευκολότερο να προγραμματίσουμε.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αν μιλαμε για τη Γαλλια τα εξοδα αυτα ειναι ψιλοσταθερα, με εξαιρεση το αεροπορικο που μπορει να διακυμανθει. Προσωπικα εξοδα για το συγκεκριμενο παντα, δεν υπαρχουν πολλα, μιας και εισαι ολη μερα στο συνεδριο (καμμια μπυρα κανα καφε). Τα εξοδα για να αγορασεις ψαρια δεν υπολογιζονται γιατι υπαρχουν απο ψαρια του1 ευρω μεχρι και των 60 - μια μεση τιμη για νεαρα ψαρια απο αναπαραγωγη ειναι 5 ευρω. |
|
||||
|
||||
![]()
Λογικό για ένα τριήμερο Γαλλία με όλα μέσα. Για τέσσερα άτομα, με ύπνο σε δίκλινο βγαίνει γύρω στα 550¤ ανά άτομο. Με έναν καλό προγραμματισμό από τις αρχές του χρόνου . . . . . χμ . . . . .
Pritanis μιας και το πιάσαμε το θέμα δεν μας λες και τα έξοδα για Ιταλία; |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω τρωω πολυ δεν μετραω...... Παντως το αεροπορικο απο το χωριο μου ηταν 330¤ το ξενοδοχειο που ηταν παλατι κυριολεκτικα εκανε μολις 65¤ το δικλινο τη βραδια με πρωινο σπεσιαλ και απο κει και περα ολα τα βραδινα ηταν κερασμενα απο τα παιδια , η εισοδος και η συμμετοχη στο σεμιναριο δωρεαν, η μεταφορα απο και προς το αεροδρομιο απο τα παιδια, και η μετακινηση μεσα στην πολη με τα πιστα μου ποδια αφου το ξενοδοχειο ηταν στο κεντρο και ολη η πολη ηταν ενας απιθανος πεζοδρομος......Τωρα αν δεις τους δισκους που πουλουσαν με 200¤ θα μελαγχολησεις.....Μουσχαρια , πεντακαθαρα και απο χρωματα...... Αχ με μελαγχολησες παλι.......
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως να βγάζαμε έναν προγραμματισμό για τις εκδηλώσεις – εκθέσεις που έπονται ώστε να μπορέσουμε να φτιάξουμε ένα πλάνο, αλλά και να προετοιμαστούν οι ενδιαφερόμενοι;
|
|
|||
|
|||
![]()
Ένα ξεχωριστό τόπικ, με τις εκδηλώσεις που έπονται, και οι δηλώσεις και συννενοήσεις να γίνονται εκεί οργανωμένα.
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτη η οργανωση θα μας φαει....... Μεχρι και τον διοργανωτη εβαλα να μας γραφει και να μας ενημερωνει και μετα μονος μου μετεφραζα μονος μου τα διαβαζα....... Ουτε απο ευγενεια δεν συμμετειχε ο κοσμος οχι για να δηλωσει συμμετοχη
|
|||
|
|||
![]()
Δεν είναι αναγκαία η συμμετοχή απλά και μόνο για ενημέρωση θα ήταν μια ευκολία για όλους.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
HYDOR PRIME 30 | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 26-01-07 19:08 |
30 λίτρα με guppies | frouros | Ζωοτόκα | 3 | 07-12-06 20:01 |
30 λιτρα με μονομαχους. | Isidoros | Bettas | 3 | 12-01-06 19:21 |