|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συγγνωμη που θα στο πω αλλα η ποιοτητα κατασκευης της βασης ειναι χαμηλοτατη. Αν την εκανες μονος σου οκ...αλλα αν στην εκανε σιδερας καλυτερα να αλλαξει επαγγελμα. Δεν ειναι δυνατον να γινονται τετοιες ενωσεις και να μην χρησιμοποιειτε γωνιαστρα για τις γωνιες.Ελπιζω να το εραψες στις ενωσεις με γαζι και οχι με πονταρισιες μονο.Τουλαχιστον αφου το κολλησατε με αυτο τον τροπο ας κολλουσε και κανενα λαμακι στην βαση του κοιλοδοκου να μην φαινεται η τρυπα. Και παλι συγγνωμη αλλα εχω συγγενεις σιδεραδες και οταν βλεπω τετοια δεν αντεχω.Το θεμα ειναι να μην την χρυσοπληρωσες.Φιλικα εεε? |
|
||||
|
||||
![]()
τελικα η κατασκευη τωρα ολοκληρωνεται λογω τεχνικων προβληματων. Φιλε nick για την συγκολυση ευθυνομαι αποκληστικα εγω. αλλα παρ' ολα αυτα ειναι γαζωμενο και οχι απλως τσιμπιμενο. οριστε και δυο φωτο του αποτελεσματος μεχρι τωρα ετοιμαζονται και τα ξυλα κωθως και οι πετρες που θα μπουν στο ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
κουκλίστικο το επιπλάκι σου!!!πολύωραίο...δισκάδικο θα γίνει???βατραχοπέδιλα και μάσκα πήρες???
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο ειναι ολο diy. σημερα μπηκαν και τα ξυλα καθως και τρια ψαρακια [ τα πρωτα απο τα αρκετα πολλα που υπολογιζω να μπουνε. απο βδομαδα περιμενω το πρωτο μου κοπαδακι αρλεκινους ή ροδοστομους. Πανω στο ξυλο θα μπει καποιο ειδος moss και γενικα θα ειναι πολυ λιτο σε ντεκορ.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αποριες Νεου για κατασκευη ενυδρειου | dr_yianni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 60 | 14-10-06 19:14 |
Κατασκευη Ενυδρειου | dmgmdmgm | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 17-04-06 15:11 |
κατασκευη ενυδρειου | Gioutsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 11-09-05 16:53 |
κατασκευη νεου ενυδρειου... (plywood tank) | sharkman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 11-07-05 17:10 |
κατασκευη νεου ενυδριου...! help wanted | bas_754 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 06-05-05 13:07 |