|
|
||||
|
||||
![]()
πριν 5 λεπτα ειχα την χαρα να δω την γεννα του ramirezi μου.
τρομερο με την καλη εννοια.αν και δεν το περιμενα για να ειμαι ειλικρινης αν και ειχα τις ενδειξεις.εχω τραβηξει και βιντεακι ![]() ![]() αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν η τρομερη επιθετικοτητα. μολις ξεκινησε η γεννα εγινε χαμος μεσα ![]() ![]() τα ραμ πηραν το cory απο πισω και εγινε ενας πανικος μεσα.τρομερη επιθετικοτητα.δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο.και ακομα συνεχιζουν.ασχετα αν εχουν φυγει ολα τα cory στην αλλη γωνια του ενυδρειου |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο!! ευχομαι καλη επιτυχια και πολλα νεογεννητα Ram-ακια.Δεν θα ηταν ομως καλυτερα να βγαλεις τα cory απο μεσα και να τα μεταφερεις σε αλλο ενυδρειο προσωρινα;
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν μας ενημερώνεις και για τη συνέχεια;
|
|
||||
|
||||
![]()
η συνεχια ως ηταν αναμενομενο δεν ηταν καλη μιας και δεν ειχα
προβλεψει για δευτερο ενυδρειο κτλ.οποτε δεν μπορεσα να βγαλω τα cory και την αλλη μερα ειδα το μοιραιο.η καλυτερα δεν ειδα τιποτα. Ολα τα αυγα εξαφανιστηκαν δια μαγειας ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μην ανησυχείς όμως... Αφού είναι ζευγάρι πιστεύω πως σύντομα θα έχεις μία ακόμη γέννα....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
συνηθως μετα απο ποσο καιρο ζευγαρωνουν παλι?
αν και δεν το επιδιωκω απλα ρωταω για την επομενη φορα τουλαχιστον να ειμαι πιο προετοιμασμενος ![]() ειναι κριμα απο την στιγμη που γινετε η γεννα να μην προσπαθησω να σωσω εστω και καποια λιγα αυγα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννησαμε!!! | Apostolis | Malawi | 2 | 19-05-06 02:16 |
γεννησανε τα ραμς μου | soza | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 14 | 21-02-06 19:49 |