|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια Θαναση σ εσένα που από τόσο μικρός ασχολείσαι με ένα όχι και τόσο εύκολο χόμπι αλλά πιστεύω ότι αξίζει και ένα μπράβο στους γονείς σου που σε βοηθάνε(οικονομικά σίγουρα
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι δεν βαζεις και κανένα κοραλλακι έτσι για αρχή.Αν θες πάντως εγώ σου έχω μια μικρή εφιλια.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάντως ευχαριστώ πολύ για την προσφορά!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Oποτε θες πες μου.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω,εγω..??????
(για μας εδω ψηλα...τιποτα...???) |
|
||||
|
||||
![]()
να φτιάξω τον φωτισμό πρώτα και μετά
![]() και πάλι ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
Θανασακη το ενυδρειο ειναι super ...bravo !!!
![]() To chiller δουλεψε τελικα με την eheim ? |
|
||||
|
||||
![]()
ναι, ναι μια χαρά!! και ευχαριστώ πάλι για την βοήθεια!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Eσυ θα πάρεις όταν κατέβεις Αθήνα.... άλλωστε ακόμα είναι πολύ νωρίς....
![]()
|
|||
|
|||
![]()
To ενυδρειακι super....
![]() αποψη μου, να μην βαλεις αλλες μακροαλγες, και να βγαλεις και αυτες που εχεις μεσα... και ξενιζουν, και δεν σου χρειαζονται στην παρουσα φαση, και επικινδυνες ειναι.... επισης θα σου δωσουν και πολυτιμο χωρο για τοποθετηση κοραλιων... ![]() υγ μου κανει εντυπωση που παρολο το νεαρο της ηλικιας σου, δειχνεις τοση υπομονη, κατι που οι περισσοτεροι απο μας δεν διαθετουν, τουλαχιστον στα ξεκινηματα... ![]() ΚΕΕP reefing.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπα ,μου αρέσουν οι μακροάλγες,άλλωστε χρειάζονται στους ιππόκαμπους αλλα δεν θα βάλλω άλλες ,θα δω πως θα φτιάξω τον φωτισμό και μετά θα βάλλω κανένα κοραλλάκι και καποιους πολύποδες ίσως
![]() ερωτηση : ποιο σωστό ειναι να βάλλω πρώτα τα ψάρια και μετά τα κοράλια(Κτλ.) ή το αντίθετο;; |
|
|||
|
|||
![]()
Bάλε τα ψαράκια πρώτα.
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση αυτή την διεύθυνση την ξέρεις?
http://www.seahorsesource.com/
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() θα εχεις μεσα ιπποκαμπο? και αν ναι πως θα τα συνδιασεις ολα, ψαρια, κοραλια=ρευμα, ιπποκαμπο? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έχει ένα δίκιο ο Μαρίνος.
Βέβαια ο Θανάσης είχε ιππόκαμπο μέσα, άλλα δυστυχώς…. Τώρα θα πρέπει να σκεφτεί αρκετά τι θα θέλει (και το πώς) να κάνει. Υπάρχουν βέβαια και κοράλλια που δεν θέλουν ούτε πολύ φως ούτε και έντονη κυκλοφορία.
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα ελεγα να αφησει ο φιλος Θανασης τους ιπποκαμπους (προς το παρον)...
Η μακροχρονια διατηρηση αυτου του ειδους ειναι αρκετα δυσκολη και προσωπικα την θεωρω αδυνατη χωρις ενα ωριμο και μεγαλο refugium ... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tricky : 10-08-07 στις 13:54 |
|
||||
|
||||
![]()
Για σας !! Χρόνια Πολλά !
Μόλις γύρισα και ξαναφευγω... Λοιπόν για να καταλάβαιτε τι θέλω,εγω σχεδιάζω να έχω ιππόκαμπους,το βασικό, και μετα να βάλλω 2-3 εύκολα κοραλια ![]() ![]() Εγώ δεν θέλω να φτίαξω ενυδρείο-ύφαλο,αν και μου αρέσει ![]() άλλωστε υπάρχουν και πολλές άλγες καθώς και πολλά κοππίποδα ,γαριδούλες κτλ.....για να κυνηγάν ![]() ![]() ευχαριστώ ------------------------- Παράθεση:
βεβαια τις έχω μάθει όλες ...αλλα δεν νομίζω να στέλνει στην Ελλάδα και αν στλελνει θα ειναι ακριβα φαντάζομαι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Θανάσης : 16-08-07 στις 19:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ή μάλλον ποιοι!!
![]() λοιπόν τα πρώτα πθαράκια μπήκαν και είναι δύο καρδινάλιοι!! εχω γυρίσει τον ανακλαστήρα από την μία λάμπα ανάποδα και είναι μόνο η ακτινική για να είναι ανετα ακόμα δεν τάισα ..σε λίγο (μύσις ή κριλ) πήρα επίσης έναν σπειρογράφο..πλάκα έχει να και κάποιες φωτογραφίες |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Θανασακη ...καλη επιλογη ψαριων.Ζωη να χουν να τα χαιρεσαι !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ
![]() τρώνε κανονικά χωρίς πρόβλημα μόνο το ένα τρώει λίγοτερο και κρύβεται κάπως ,φαίνεται είναι ντροπαλό ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απο τα αγαπημένα μου ψαράκια Θαναση σου ευχομαι να ειναι γερά και να τρωνε.
|
||||
|
||||
![]()
..δυστυχώς από τον Σεπτέμβριο αλλά τώρα επανήλθα δριμύτερος!!
![]() και εύχομαι με αλλαγές γτ όσο να ναι το έχω αφήσει ,η αλήθεια είναι, το ενυδρειάκι μου...αλλά όλα πάνε καλά! να βάλλω λάμπες επιτέλους, να έρθουν και οι ιππόκαμποι (τους περιμένω από το καλοκαίρι...) και ότι άλλο και να προχωρήσω σιγά σιγά ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλως τον Θαναση
![]() Φανταστηκα οτι θα εχεις μπλεξει με τα διαβασματα σου ... Αν δεν σου φερουν τους ιπποκαμπους , πες μου να σε εχω υποψη μου για παραγγελια που μαλλον θα γινει ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τελικά πήρα χθες τηλ . και έμαθα ότι ήρθαν και έτσι με το καλό θα τους πάρω το ΣΒ ![]() ![]() και τώρα ερώτηση : Πριν τους εισάγω θα ήταν καλύτερα να κάνω αλλαγή νερού ;; |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν βλεπω το λογο γιατι να μην κανεις ... εχεις κατι στο μυαλο σου ?
|
||||
|
||||
![]()
όχι απλά το σκέφτηκα μην είναι καλύτερα
------------------------- αα και κάτι άλλο που ξέχασα να ρωτήσω : Μερικοί από τους πολύποδες (φωτοσυνθετικοί) είναι σαν "κατσιασμένοι",έχουν μπει λίγο ,αυτό τον τελευταίο καιρό, μήπως είναι από τον φωτισμό; Αλλά είναι αρκετά ψηλά στο ενυδρείο ...γτ άραγε;; φωτογραφία θα ανεβάσω αύριο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Θανάσης : 31-01-08 στις 19:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως τρωνε απευθειας ριπες νερου απο καποιο κυκλοφορητη ?
Αν οχι , λογικα θα ανοιξουν μολις εγκλιματιστουν.
|
||||
|
||||
![]()
το θέμα είναι ότι είναι από το παλιό ενυδρείο ,δεν είναι καινούργιοι τώρα τις τελευταίες 2 βδομάδες θα λεγα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι ζευγαράκι και χθες μετοίκησε στο νεο τους σπίτι!!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο ενυδρείο | perka | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 19 | 02-02-07 00:26 |
Νέο Ενυδρείο | Aqua_Manos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 03-03-06 23:17 |
Νέο ενυδρείο | nickall13 | Malawi | 5 | 22-10-05 21:34 |
Νέο σπίτι νέο ενυδρείο | faxkosit | Malawi | 1 | 06-11-04 01:05 |
Νέο ενυδρείο | n1sarris | Γλυκό νερό - Γενικά | 40 | 20-01-03 14:17 |