|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εισαι πολυ POWER ρε Νικο
![]() Πολυ ωραια χρωματα! Προτεινω να σου αλλαξουν το moderator σε discus breeder!
|
|||
|
|||
![]()
Ευγε Pritanis.Πολλα συγχαρητηρια γιατι πραγματικα ειναι αθλος αυτο που εκανες.Σου ευχομαι και σ΄ανωτερα πλεον με αναλογες επιτυχιες στην αποπειρα σου στο θαλασσινο ενυδρειο.Πιστευω πλεον οτι στο γλυκο ολοκληρωσες τον κυκλο σου γιατι οπως εχω ξαναπει μετα τους δισκους το χαος στο γλυκο νερο.
Και παλι συγχαρητηρια ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Επιτέλους τον
![]() ![]() ![]() ![]() Αγνόησε τον ....προλαλίσαντα. Έχεις καριέρα ακόμη....στις επιλεκτικές αναπαραγωγές....δάσκαλε... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Με το καλό και άρθρο στο περιοδικό κύριε mod... Πάντα καλά, Caverman |
|
||||
|
||||
![]()
καλα ειδες ειναι υπεροχη τριχοειδης αλγη, οτι πρεπει για να αποτελεσει πηγη ινφισουριας για τροφη των μικρων........
ΥΓ ευχαριστω για τα καλα σου λογια, πλεον μπορω να σου πω απο προσωπικη εμπειρια πως ουτε το αλμυρο μπορει να συγκριθει με τους δισκους......Μετα τη γεννα εχω αφησει το reef να μαζευει αλγες...... ΥΓ2 εχω ηδη δευτερη γεννα με καμια 35 μικρα μια βδομαδας...... Το επομενο βημα ειναι αναπαραγωγη απο τα μωρα μου.......Στη δευτερη γενια θα δουμε τι υβριδιο μας επιφυλασσει τελικα το ζευγαρι......
|
||||
|
||||
![]()
και ενα φρεσκαρισμα μετα απο καιρο..... Τα τρια καμαρια μου που μεγαλωνουν στο κυριως δισκοενυδρειο μου...... Εχουν παρει τα χαρακτηριστικα και των δυο γονεων και προσωπικα μου φαινονται πανεμορφα......Ισως δεν μεγαλωσαν τοσο πολυ οσο θα περιμενα κανονικα αλλα δεν ειμαστε και επαγγελματιες....
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Νίκο, πανέμορφα είναι....
![]() Πόσο μηνών/χρονών είναι??? |
|
||||
|
||||
![]()
gia allh mia fora mprabo soy....
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφα ψαρια πραγματι...τα συγχαρητηρια μου
|
|
||||
|
||||
![]()
απο δισκους δεν ξερω αλλα ειναι απο τα ποιο ομορφα που εχω δει!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Νίκο ωραία ψάρια ,άξιζε στο τέλος τον κόπο η ταλαιπώρια .
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μπραβο νικολα,πολυ καλη ολη η ''παρουσιαση'' απο την αρχη και με λεπτομερειες....να σου ζησουν φιλε. ![]() *αν και η επικεφαλιδα του ποστ με ειχε πληγωσει καποτε..... ![]() ![]() ![]() *αλλαζω σελιδα και.... ετοιμαζω νεα μπλουζακια για... πικαρισμα..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ο δεύτερος είναι πανέμορφος, μπράβο για την προσπάθεια σου, είναι πρωτοφανής! Αν και είμαι κατά των επιλεκτικών αναπαραγωγών πιστεύω πως τα πήγες πολύ καλά και θα τα πας ακόμη καλύτερα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τι εννοεις επιλεκτικη;;; Το ζευγαρι μου δημιουργηθηκε μονο του μεσα στο μεγαλο δισκοενυδρειο.........Η επιλογη εγινε απο τα ιδια τα ψαρια και οχι απο εμενα.....
|
|||
|
|||
![]()
Τότα μάλλον έκανα λάθος!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειδικα η μαμα ειναι πρωτη γεννια απο αγριους.... Ναι και στη φυση οι δισκοι εχουν τοσο εντονα και πιο εντονα χρωματα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
F1 δισκομαμά.. γι αυτό βγήκαν τόσο όμορφα..!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
discus να τολμησω???? | ελενη | Δίσκοι | 125 | 19-08-08 18:40 |
προβλημα με discus | akis.orestiada | Δίσκοι | 2 | 10-01-07 21:27 |
Hobby Artemia Artemia breeder | deMetrIs | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 21-08-06 15:12 |
discus with???? | Peter | Δίσκοι | 16 | 15-12-03 23:59 |
Discus pH | czotalis | Δίσκοι | 2 | 06-07-03 22:20 |