|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 105*50*60/315λ Κατηγορία: malawi + tanganika Φυτά:οχι Ψάρια / ¶λλα είδη:λιγο υπομονη να βρω τα ονοματα τους Διακοσμητικά υλικά: 3 βραχους από την θαλασσα + 1 του εμποριου 50κιλα χαλικη Φόντο:ταινια με λουλουδια Φωτισμός: 1 sylvania dyp blue 1*sylvania grolux Διάρκεια φωτισμού:12ωρες Φιλτράρισμα:εξωτερικα 1 flouval 104 + 1 fluval 204 με σφουγγαρι υαλοβαμβακα Θερμοστάτης:jager 300watt Λίπανση:- Παροχή CO2:- Παράμετροι: pH:7 Γενική σκληρότητα (GH):11 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):4 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0.1 Νιτρικά (ΝΟ3): Αλλαγές νερού:30% ανα βδομαδα Θερμοκρασία:22-25 λιγο υπομονη και θα εχω και αλλες πληροφοριες |
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σου muthos.
Προσωπικά δέν μου άρεσε καθόλου,άν ήταν στο χέρι μου θα το άλλαζα όλο. |
|
||||
|
||||
![]()
τι δεν σου αρεσει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δέν μου αρέσει το μπέρδεμα των λιμνών,το χοντρό χαλίκη,της πολύχρωμες πέτρες,τα ψεύτικα φυτά ,το οξυγόνο στη μέση που δέν σου χρειάζεται.
Δέν ξέρω γνώμη μου,κοίτα το ενυδρείο με της κιχλίδες που είχαμε στην έκθεση(που είναι περίπου στα λίτρα σου) να καταλάβεις τι θα έκανα περίπου. Φιλικά. |
|
||||
|
||||
![]()
εμενα δε μαρεσει καθολου μα ΚΑΘΟΛΟΥ η αφισα ειναι εντελως αφυσικη και με παραπεμπει σε ενυδρειο με ναυαγειο μεσα!οι πετρες επισεις ειναι λιγο ξεκαρφωτες και δεν ειναι σα διαταξη να σχηματιζουν σπηλιες οπως και η επιλογη του χαλικιου θα ταν καλυτερη αμμος θαλασσης να σκαβουν...ο συνδιασμος ταγκανικα και μαλαουι παλι...δεν ξερω ας πουν οι ποιο παλιοι
ΚωΣτΑς ![]() διαβαζω για την εξεταστικη...οχι για μενα για τη φουκαριαρα τη μανα μου ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη steady : 11-02-07 στις 23:17 |
|
||||
|
||||
![]()
θα μπορούσες καταρχάς να αλλάξεις την αφίσα από πίσω.φυτά δεν έβαλες αλλά έχεις αφίσα με φυτά
![]() είναι διαφορετικές οι απαιτήσεις των ψαριών από malawi και από ταγκανικα όσων αφορά το aquascaping πάρε παράδειγμα την φώτο από το ενυδρειο του συλλόγου στην έκθεση.είναι ότι πιο αντιπροσωπευτικό πιστεύω. δες επίσης και κάποιες παρουσιάσεις από μελή με μόνο malawi η μόνο ταγκανικα για να πάρεις και ιδέες αλλά και τις διάφορες παρατηρήσεις που τούς έχουν γίνει για να μην τα κανείς και εσύ. χρειάζεται προσπάθεια φιλέ μου και διάβασμα.όλα μπορούν να γίνουν και όλα μπορούν να αλλάξουν ![]() το φάσμα της θερμοκρασίας παίζει κατά 3 βαθμούς δεν υπάρχει σταθερή?????? |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε georgetax γιαυτο και της εβαλα της φωτο για να δω τη κανω και που παω γιατι μεχρι στηγμης και απο μαγαζια που ηξερα μονο θετηκα σχολια ακουγα τα μονα ταγκανικα που εχω ειναι η φροντοζα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
3500 λιτρα............... | jojo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 168 | 12-03-17 20:47 |
νεο τανκ για δισκους βοηθεια | alan boy | Δίσκοι | 107 | 01-02-08 19:29 |
καινουργιο τανκ, αλλα ποιο? | gregman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 13-11-05 01:26 |
Νεο τανκ με δισκους | inser | Δίσκοι | 23 | 22-03-05 20:53 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |