|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον χθες αγορασα δωρο στην αδερφη που με ειχε φαει ενα χελωνακι το οποιο στεγαζω σε κατι σαν μικρο ενυδρειακι για χελωνες ειναι 40*20*20νομιζω θα δειτε παρακατω μεσα εχω ενα μικρο φιλτρακι 200λ/ω πολυ δυνατο βεβαια αφου το καθαρο νερο δεν ειναι ουτε 10λιτρα γιαυτο η εξοδος του χτυπαει κατευθειαν στην πετρα οποτε δεν εχει πολυ μεγαλη ροη το νερο γενικα!βεβαια ολο πανω στο φιλτρο καθεται φαινεται να του αρεσει
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Kαλησπερα .
Κουκλι το χελωνακι σου.. Ριξε μια ματια εδω για καποιες πληροφοριες σχετικα με τα χελωνακια ![]() http://www.turtlecare.net/health.htm
|
||||
|
||||
![]()
σευχαριστω sonia!μαλλον πληγωθηκε το καβουκι της απο την πετρα που εχω καλυτερα να την βγαλω λες?αποτι ειδα λιγο bettadin μεσα σε ενα κουβα και μπανακι για τα μικροβια ε? η θερμοκρασια ειναι οκ?η να την ανεβασω λιγο ειναι 20-22 μερα νυχτα...!αληθεια μου παν οτι υπαρχει ενα προιον που εχει ετοιμο d3 σε σταγονες και δεν ειναι τοσο απαραιτητο να παρεχεις uva-uvb ισχυει?
|
||||
|
||||
![]()
Xm...μορφο το χελωνάκι σου, ράτσα red stripes...
IMO ο ενυδρείο σου είναι λιγο μικρό. Ένα ενυδρείο 60Χ40Χ40 θα ήταν ότι πρέπει με παρεουλα ακόμα 4-5 χελωνάκια. Σε αυτά το ενυδρειο να χαμηλώσεις τη στάθμη του νερού και να αλλάξεις το φίλτρο. Το φίλτρο ΙΜΟ είναι αρκετά δυνατό για ένα τοσο μικρό ενυδρειάκι. Αν πάρεις μεγαλύτερο ενυδρείο να βάλεις εξωτερικό φίλτρο και να βάλεις μέσα JBL Easy Turtle κια μπλέ σφουγκάρι.Πιστευω πως είναι απαραίτητο.... ![]() ο χελωνάκιε ίναι αρκετά μικρό και θέλει προσοχή. Το καβούκι το είναι πολύ μαλακό και μάλλον θα έχει χτυπήσει. Το έπαθα και εγώ με το δικό μου χελωνάκι, αλλά με καλή διατροφή, καθαρό νερά και βιταμίνες του πέρασε σιγά-σιγά αλλάζοντας δέρμα στο καβούκι. Οι ασβεστολιθικές πέτρες σε ενυδρεία με χελώνες δεν κάνουν... Οι χελώνες γενικά θέλουν καλό φιλτράρισμα, καλό φωτισμό και καλή διατροφή. Στο ενυδρείο σου τώρα έχει εξαερισμό..? Αν δεν έχεις θα σου θολώνει το τζαμι του ενυδρείου σου... ![]() Βαλε μια λάμπα uva-b ε ένα σημείο του ενυδρείου και μια λάμπας θερμότητας σε ένα αλλό σημείο του ενυδρείου γαι να κάνει λιάζεται όταν βγαίνει από το νερό. Αν είναι κρυο τώρα καλό θα έκανε μια θερμάστρα... δεν μου έρχεται κάτι άλλο τώρα...ότι άλλο θέλεις ρώτα...... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον το φιλτρο χτυπαει με τετοιο τροπο στην πετρα πανω που η ροη του νερου ειναι πολυ χαμηλη στο ενυδρειακι εβγαλα την πετρα βεβαια τωρα για να μην την ξαναπαθω και εβαλα ενα μικρο ξυλακι μοπανι απο ενα παλιο ενυδρειο το οποιο κοβει και παλι τη ροη!
Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για να ην θολώνει βάλε λάμπες σποτ από πάνω, μια για θέρμανση και άλλη για uva-b και μην βάλεις καπάκι..Έτσι δεν θα θολώνει
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια | GP250381 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 04-07-06 20:11 |
βοηθεια | GP250381 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 01-07-06 21:22 |
φοβερο χελωνακι | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 21-01-06 17:48 |
ΒΟΗΘΕΙΑ !!!!!!!!! | bazz! | Ζωοτόκα | 7 | 10-06-04 21:13 |
ΒΟΗΘΕΙΑ!!! | x-nos | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 03-02-04 14:35 |