|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
![]() leonm, Ok,θα την φροντίσω για κανα μήνα και θα βγάζω φωτό στο ενδιάμεσο μπας και βγάλουμε άκρη... Access, Θα προσπαθήσω επίσης να δω τα φύλλα της σε ένα μηχάνημα που μεγενθύνει 30Χ για να είμαστε σίγουροι,μια και από οτι είδα στο aquamoss πράγματι τα φύλλα τους έχουν διαφορά στο σχήμα(σε ευχαριστώ πολύ Έυα που το πρόσεξες ![]() Αν και εσένα είναι διατεταγμένα στο πλάι,τότε έχω μια ελπίδα... crazyio, Ο pleco σου μου φαίνεται πως θα είναι πανέμορφος ![]() Το καταλαβαίνο αυτό σχετικά με το καθάρισμα του φίλτρου,είναι κουραστικό... Εμένα να δεις τι βγάζει τα φίλτρα... ![]() ![]() lasal, Τι εννοείς φωτό μάκρο της προκοπής;Σαν αυτές που έχει στο Aquamoss;Μέσα ή έξω από το νερό να είναι η moss; Η moss αυτή είναι αγορασμένη πάνω σε ξύλο και είναι της Tropica...Οπότε μπορούμε να αποκλείσουμε την erect moss σωστά;Ρώτησα την Tropica με email και μου είπε πως πουλάνε μόνο Java και Christmas moss και μόνο αυτές δένουν σε ξύλο...
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα έβαλα στο ανάλογο thread φωτό απο τον Pleco που μου ζήτησες.
http://www.aquatek.gr/board/showthre...735#post153735 Όλος δικός σου ο Πριονοκορδέλας .. (έτσι τον λέω λόγο του οτι κάνει όλο το ενυδρείο χάλια απο το πριονίδι) ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα,
Να και οι φωτο που σου υποσχέθηκα όπως βλέπεις υπάρχει τεράστια διαφορά
|
||||
|
||||
![]()
Ok crazyio,θα το κοιτάξω...
Σε ευχαριστώ πολύ Έυα για τις φωτογραφίες... ![]() Πράγματι η διαφορά είναι τεράστια,λες πως είναι τελείως άλλο είδος...Θα κοιτάξω τότε να στήσω ένα ενυδρειάκι για τη moss και να της βάλω πολύ δυνατό φως...Πιστεύεις να γίνει σαν την δική σου ακόμα και αν δεν βάλω CO2 ή πρέπει απαραιτήτος να βάλω CO2 για να γίνει έτσι;Αν φυσικά είναι Christmas εννοείται γιατί αν δεν είναι,δεν πρόκειται με τίποτα να γίνει έτσι,σωστά; Χθες έκανα αλλαγή νερού και καθάρισα και τη moss από τα πριονίδια(και έβγαλα και τη γνωστή ποσότητα Lemna minor ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Κώστα,
Σίγουρα ο καλύτερος φωτισμός θα βοηθήσει το φυτό σου να αναπτυχθεί και αν θυμάμαι καλά αυτά που κατά καιρούς έχω διαβάσει για την moss:
Εύα
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες Έυα
![]() Κοιτάζοντας λίγο τις χτεσινές φωτό βρήκα μία που είναι πολύ καλή κατα την γνώμη μου...Φαίνονται αρκετά καλά και τα φύλλα και όλα...Ίσως να είναι αυτό ακριβώς που ζήτησε και ο lasal... Ιδού η φωτό... Ελπίζω να είναι αρκετά καλή ωστε να κάνετε μια σίγουρη αναγνώριση... Σας ευχαριστώ πολύ εκ των πρωτέρων...
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι για να μάθετε και την κατάληξη,η moss μου είναι 100% Christmas...Πήγα το Σάββατο σε ένα pet shop και βρήκα ξύλα με Christmas moss πάνω αλλά και καρύδες με java moss...Η διαφορά όπως είχατε πει και εσείς ήταν τεράστια,και στο χρώμα(κυρίως) αλλά και στη γενική εμφάνιση...Η δική μου ήταν ολόιδια η Christmas που πούλαγε...Φυσικά δεν κρατήθηκα και πήρα ένα μικρό ξυλαράκι με Christmas...Έτσι και για σύγκριση από κοντά...
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον ειναι περιττο να σου πουμε οτι στη θεσσαλονικη υπαρχει αφθονη xmass moss για να αποφυγεις την δαπανη!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Καθόλου περιττό δεν είναι Μιχάλη...Σε κανα μήνα-δυο που θα στηθεί το 2μετρο,θα χρειαστώ πολύ Christmas moss και οπότε όποια προσφορά είναι καλοδεχούμενη
![]() Σε ευχαριστώ πολύ για την προθυμία σου... ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
moss | leonm | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 23-10-06 14:25 |
Java moss | Nrgman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-05-06 21:36 |
java moss, Christmas Moss | deMetrIs | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 21-12-05 15:11 |
java moss | faxkosit | Malawi | 6 | 23-05-05 20:04 |
java moss | griffin_23 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 20-01-04 02:08 |