|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Δε νομιζω οτι το excel ειναι πανακεια για τα προβληματα αλγης. Βοηθαει με ενα ειδος αλγης, βοηθαει τα φυτα να παρουν τα πανω τους κλπ, αλλα μεχρι εκει. Τωρα για να λυθει το προβλημα σου πρεπει να μας πεις μετρησεις (no3, po4), τη φυτομαζα του ενυδρειου σου, το φωτισμο του και την ιχθυοφορτηση του...
|
||||
|
||||
![]()
Με ταλαιπωρουν εδω και καιρο οι αλγες και εχω γραψει σε διαφορα post για το προβλημα μου.Το θεμα ειναι οτι ψανχω την ριζα του κακου.Απλα ηθελα να μην υπαρχει ιχνος αλγης με καποιο τροπο και να τα παρω ολα απο την αρχη.Αλγες εχω ββα μονο στο σφουγγαρι αμβουργου,ελαχιστη τριχοειδης πρασινη,και σε καποια σημεια την πρασινη στα τζαμια.τα πραγματα δεν ειναι τραγικα απλα μου την εχει δωσει η κατασταση.(γιατι να υπαρχει).Οι μετρησεις ειναι ολες νορμαλ εκτος απο po4 ψαχνω στην περιοχη μου τεστ και δεν βρισκω.Απο εβδομαδα θα μου φερει ενα φιλαρακι απο Πατρα.ΣΥΓΝΩΜΗ GIA THN POLYLOGIA ξεχασα να σας πω εκανα και συσκοτηση 4 ημερες και οτι αλγη υπηρχε πριν υπαρχει και τωρα.Τελος ΝΑ ΜΗΝ σας ζαλιζω με το excel ΟΤΑΝ ΒΑΖΟυμε 2-3πλασια ποσοτητα κανουμε και 2-3 αλλαγες εβδομαδιες?
O φωτισμος μου ειναι 2χ 30 watt serra λαμπες για φυτα.εκανα τεστ και εχω νη NO2-N=10mg/l NO2=<0,3 mg/l υγρα τεστ serra NH3/NH4= 0 mg\υγρα τεστ tetra NO3= 10 mg/l ths api τα τεστ ακριβως πριν την εβδομαδιαια αλλαγη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ομως αν το πρόβλημα που έχεις είναι μικρό θα μπορούσες να το λύσεις χωρίς να βάλεις κάτι αλλά βρίσκοντας σιγά σιγά την ισορροπία στο ενυδρείο σου.Το να μην εμφανίζεται ούτε ίχνος άλγης ποτέ ούτε και τόσο εφικτό είναι ούτε και τόσο σημαντικό.Ολο και κάποια στιγμή μπορεί να γίνει κάτι που θα μπορούσε να διαταράξει την ισορροπια ... |
|
||||
|
||||
![]()
ok thanks για την αμεση απαντηση σου leonm.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλγη? | stigma98 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 29-09-06 13:59 |
Αλγη??? | georgek | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 02-06-06 14:03 |
αλγη στα φυτα | ΜΑΡΙΟΣ ΞΕΣΤΕΡΝΟΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 07-12-04 08:54 |
Αλγη? | ANEMOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 03-06-04 01:30 |
αλγη χωρις φυτα | griffin_23 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 06-02-04 03:14 |