|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
κατ'αρχήν τι φυτά έχεις? και 2ον γιατί έριξες φωσφορικά?
νομίζω πως έπρεπε να ανοίξεις καινούργιο ποστ όμως για την περίπτωσή σου |
|
||||
|
||||
![]()
bacopa monieri,5 hygrophila,2 echinodorouw kai 2 cryprocoryne.Ξερω οτι δεν ειναι πολλα αλλα ειχα 0 φωσφορικα γιαυτο εριξα!Μολις μετρησα και τα νιτρικα και ειναι μαλλον σταθερα στα 15
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() -panos84- καλό είναι να κάνεις πιο συχνές αλλαγές νερού ώστε να ελλατώσεις ΝΟ3 και ΡΟ4. Σταματάς να προσθέτεις λιπάσματα και έχεις πάντα 'φρέσκο' μίγμα για co2. μετά από τουλάχιστον δύο εβδομάδες βλέπεις την εξέλιξη και πράττεις ανάλογα.
|
||||
|
||||
![]()
Όσον αφορά το δικό μου πρόβλημα , λύθηκε αγοράζοντας ένα υγρό τεστ της ΑΡΙ που μου έδειξε τα κανονικά αποτελέσματα...
δηλαδή : νιτρικά 10! Τα τεστ της Sera απλώς είναι για πέταμα... αυτό κατάλαβα... Και για να με κράξω προς συμμόρφωση και των άλλων παιδιών (για να μην πετάνε άδικα λεφτάκια) έχω να πω το εξής , μετά από 6 μήνες ενασχόλησης με το θέμα ![]() Ξεκινώντας ένα φυτεμένο ενυδρείο , εαν δεν πάρεις από την αρχή όλα αυτά που χρειάζονται , καλύτερα να μην το ξεκινήσεις , διότι μόνο λεφτά θα πετάς και τπτ άλλο... Όλα αυτά τα παράγωγα CO2 ειδικά είναι όλα για τα μπάζα... (προσωπική γνώμη πάντα) Εάν θέλεις να κάνεις σωστή δουλειά και να το γουστάρεις κάθε φορά που θα το βλέπεις , δυστυχώς πρέπει να ξοδέψεις κάποια λεφτά. ΦΥΣΙΚΑ θα ανταμειφθείς και με το παραπάνω... Αυτό ισχύει και για όλα τα hobby που υπάρχουν σε κάποιο βαθμό ![]() ΥΓ: Ήθελα να εκφράσω το συναίσθημα αυτό ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εδω επιτρεψτε μου να σημειωσω κατι...
Τα τεστ της sera οντως σε μεγαλο βαθμο εχουν αστοχιες υλικου κλπ. πραγμα που εχει συζητηθει εκτενως στο φορουμ αυτο. Το προβλημα αυτο ομως εντοπιζεται σε ορισμενες παρτιδες, οχι σε ολες. Το παραπανω το αναφερω για να μην παει κανεις και πεταξει καποιο τεστ sera που πιθανως εχει χωρις να το ελεγξει. Το καλυτερο θα ηταν να το τσεκαρει πρωτα με καποιο τεστ αλλης εταιριας (καποιου φιλου χομπιστα π.χ.)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
επίσης δεν είχε γράψει ο φίλος τι φωσφορικά είχε πριν ρίξει γι'αυτό δεν κατάλαβα το γιατί. πιστεύω πως καλά έκανε κι έριξε αφού ήταν στο 0 αλλά όχι τόσο πολύ. Όμως σίγουρα μετράει περισσότερο η δική σου γνώμη λόγω εμπειρίας στο φυτεμένο ![]() Συγγνώμη αν προκάλεσα σύγχυση |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περί φίλτρανσης και λοιπών θεμάτων. | mad | Φίλτρανση | 151 | 10-03-07 09:00 |
Ερώτηση περί φωτισμού σε φυτεμένο | skippergr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 24-12-06 10:01 |
ερώτηση για ΚΗ και ΡΗ | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 08-10-06 17:08 |
Ερώτηση για λάμπες πυρακτώσεως και UV φίλτρο | Dimopoulos_d | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 02-02-05 21:20 |
Παρουσίαση και ερώτηση... | yiobi | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 27-05-04 00:42 |