|
||||
|
||||
![]()
Φίλε επειδή και μένα μου έκανε εντύπωση το ψαράκι (πλάκα κανω ,μόνο ψαράκι δεν το λες) σου θα σε πείραζε να ανακοινώσεις την τιμή του;;;
|
||||
|
||||
![]()
Κανένα πρόβλημα
![]() 50 ευρώ σε μέγεθος 8cm το είχα αγοράσει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νόμιζα ότι κόστιζαν πολύ παραπάνω!!! Απο θεσσαλονίκη το πήρες;;; Σε πόσα λίτρα νερό το έχεις;;
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα
![]() Από Αθήνα το έφερα και το έχω σε 70 λίτρα ενυδρείο (σύντομα σε 120 λίτρα ) Θεσσαλονίκη ξέχνα το... Αθήνα φέρνουν κάποια μαγαζιά αλλά πρέπει να πετύχεις τη συγκεκριμένη περίοδο που θα φέρει κλπ κλπ Με λίγα λόγια πολύ δύσκολο να προμηθευτείς το είδος αυτό στην Ελλάδα. Από εκεί και πέρα υπάρχει μία πολύ καλή ποικιλία και δεν ξέρω για πόσο ακόμη στο Water inn στην Αθήνα.. |
|
||||
|
||||
![]()
α ρε Στελιο τι μας κανεις...
κουκλος ο φυσαλιδας...!!! αν θελει να παρει καποιος να εχει ενα ζευγαρι απο αυτα τα μοναχικα ποσο ευκολο ειναι να βρει?
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ δύσκολο και για ζευγάρι ίσως απίστευτα πρωτόγνωρο... τόσο δύσκολα ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ!
|
|
||||
|
||||
![]()
ο λογος...? καλα ουτε θηλυκια δε θελουν..?
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορείς να τα ξεχωρίσεις....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα χάπια μου , τα νεύρα μου.. ΔΕΝ μπορεί ! | crazyio | Bettas | 18 | 13-12-06 19:43 |
Κάποιος μου κόβει τα φυτά μου !!! | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 16-09-06 13:20 |
Μου ραγισε και μου ραγισε η καρδια!!!!!! | Nik25 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 19-05-06 21:51 |