|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από 6,5 χρόνια που έχω δίσκους σκέφτηκα να ανεβάσω κάποιες φωτό από το ενυδρείο μου .Είναι ένα 400αρι με συνθήκες κατάληλες για δίσκους.Όποια πληροφορία ζητηθεί για συνθήκες ή για οτιδήποτε άλλο , ευχαρίστως να τις γράψω.Στην 6η φωτό είναι ένα από τα 5 σχεδόν ίδια ψαράκια που είχα για 6 χρόνια, αλλά δυστυχώς μετά από μια ζημιά που έπαθα το καλοκαίρι έμεινε μόνο 1, αυτός της 4ης .Ανεβάζω τη φωτό γιατί... .Να ευχαριστήσω τον Τάκη για τις φωτό που έβγαλε.
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη τωρα εχεις ενα η δυο ψαρια ??το ενυδρειο σου ειναι ετσι οπως φαινεται στις φωτο.......θα ξαναβαλεις δισκους.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο είναι έτσι ακριβώς όπως φαίνεται. Εξάλου οι φωτο είναι βγαλμένες στις 3 του Νοέμβρη.Υπάρχουν 4 δίσκοι , αυτός της 4ης φωτο καθώς και άλλοι 3 που μου έδωσε ο Theokyr πριν 2 μήνες.Φαίνονται στη νέα φωτο.
Στο πρόγραμμα είναι και ένα ζευγάρι ακόμα .Αρκεί να το βρω.
|
||||
|
||||
![]()
Εγω που το ειδα απο κοντα μπορω να πω οτι ειναι πολυ ομορφο ενυδρειο και πολυ προσεγμενο οσον αφορα τα ψαρια που εχει μεσα και γενικα το στησιμο του.
Συντομα θα το βαλω σε παρουσιαση στο ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ. Ειναι ενυδρειο ενος μερακλη χομπιστα!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή τελευταία έχω μπλέξει με ένα reefaki, ανεβάζω μια φωτό από τους δίσκους μου, όπως είναι σήμερα, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και οι παραλίγο γονείς που δεν θέλαν διασημότητες..
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα που ήταν μόνο παραλίγο.............
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |