|
|||
|
|||
![]() ![]()
OUA!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PETER OUA!! : 26-10-06 στις 16:15 |
|
|||
|
|||
![]()
thanks για την φωτο!! 1 εικονα 1000 λεξεις....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οταν έψαχνα για να φτιάξω το καινούριο ενυδρείο, ήταν μια από τις σκέψεις μου, ώστε να μη φαίνονται καλλώδια και σωλήνες. Το απέκλεισα για τρεις λόγους: 1.Το οικονομικό . Πολύ μεγάλη η διαφορά. 2.Επρεπε να ξέρω τι ακριβώς φίλτρο θα βάλω, ώστε να είναι οι τρύπες ανάλογες, που σημαίνει ότι αν κάποια στιγμή θέλω να αλλάξω φίλτρο πιθανόν να έχω πρόβλημα. 3.Μπορεί το σύστημα αυτό να μη χαλάσει ποτέ. Αν όμως χαλάσει και αρχισει να στάζει,η ταλαιπωρία είναι μεγάλη. Θα πρέπει να ξεστήσεις το ενυδρείο, να φτιαχτεί και να το ξαναστήσεις. Πάντως αν τελικά αποφασίσεις κάτι τέτοιο, μπορώ να σου δώσω το τηλέφωνο του μαγαζιού που είχα ρωτήσει για να ρωτήσεις περισσότερα. |
|
|||
|
|||
![]()
Aν μπορεις να μου το δωσεις για να παρω μια ιδεα καλο θα ηταν
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπερχείλιση - προβλημα η οχι? | γαυρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 26-07-05 14:16 |
Προβλημα BGA κι εγω. | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 24-10-04 16:56 |
προβλημα στο νερο | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 02-08-04 23:39 |
Εξωτερικο φιλτρο Fluval 203 με προβλημα ροης. | mikenuke | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 26-05-03 15:04 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ!! HELP!!! HELP | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 00:34 |