|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επειδή έχω άμμο κάτω (λεπτόκοκκη χαλαζιακή) απο ότι έχω δει καθαρίζεται πολύ δύσκολα. Σε παρόμοια έρωτηση μου εδώ κάποιοι μου είχαν απαντήσει πως την άμμο δεν την καθαρίζουν ποτέ ... Τελικά πειράζει αν δεν καθαρίζεται η άμμος ? Αν υπάρχει φυσικά καλό φίλτρο και τα σχετικά... Απο όσο έχω παρατηρίσει ώς τώρα ο,τι ακαθαρισία υπάρχει διαλείεται στην άμμο ή θαβεται απο το σκάψημο και διαλύεται σιγά σιγά .... ¶ρα κάτω ακαθαρισίες δεν υπάρχουν καθόλου ... και αν αναλογιστούμε πως όλες αυτές οι ουσίες διασπώνται βιολογικά απο το φίλτρο δεν είμαι (είμαστε) καλυμένοι ? Ξέφυγα λίγο απο το θέμα αλλά πιστεύω πως αφορά και τους λοιπούς που έχουν άμμο και δυσκολεύονται να την καθαρίσουν λόγο των πολλών πετρωμάτων κτπ ..
|
||||
|
||||
![]()
μονος σου απαντησες οτι ο βυθος δεν εχει τιποτα γιατι καποιος τον ανακατευει..... Με καλο φιλτρο που ρουφαει σχετικα χαμηλα ο βυθος δεν λερωνει πολυ....... Εγω αραια και που κανω και μια σκουπα.....
|
||||
|
||||
![]()
Στο 50λιτρο μου που εχω κρυσταλλικη αμμο κανω σκουπα καμαι φορα το μηνα για τα χοντραδια...Οσο για το φιλτρο ειναι το Eheim 2010.Και ουτε ρουφαει απο χαμηλα...Κατα την ταπεινη μου γνωμη ,τα περισσοτερα περι αμμου ειναι μυθος...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οτι ειναι πεδεμα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|