|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από πολλές περιπέτειες, το ζευγος Altum γεννησε την περασμένη Κυριακή.
Σκαλαρια ειναι ενα θεμα, altum ομως, αρκετα πιο δυσκολο. Ταισμα με ζωντανή τροφή, αποφυγή αλλαγής νερού για 15 μέρες, και την κυρακή, αλλαγή νερού 30% με καθαρή όσμωση, 2-3 βαθμους χαμηλότερα. Τα αερισανε 48 ωρες και μετα εκοψα το φυλλο για να ειμαστε σιγουροι.. Τα μικρά καναν swimup σημερα το πρωι... Και ενα videaki.. (2,7Mbyte) από την ωρα του φαγητού.. Το μενου ειχε microworms floated.. ![]() http://www.aquatek.gr/photo/swimup.mpg και σε zip για οσους ζοριζονται.. (10% μικροτερο) http://www.aquatek.gr/photo/swimup.zip Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 25-09-06 στις 09:21 |
|
||||
|
||||
![]()
σωτηρη να σου ζησουν......μπορω να βαλω τον εαυτο μου σαν εναν απο τους βασικους αναδοχους γονεις...?????
ρωταω γιατι θελω να βρω εδω πανω,αλλα μεχρι τωρα δεν μπορεσα να βρω..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Altum γενικά σπανιως κυκλοφορουν στα μαγαζία.
Και από ειδα θελουν πολυ περισσοτερο χρόνο για να μπουν σε αναπαραγωγική διαδικασία.. Ο πρωτος μηνας ειναι αρκετα κρισιμος ακομα, αλλά το δυσκολοτερο ξεπεραστηκε ΤΡΩΝΕ |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Σωτήρη!!!!
Συγχαρητήρια ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εύγε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν έχω τίποτα άλλο να πω, εκτός από το ότι σου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια!!!!!!
Εύχομαι τα καλύτερα!!!!!!!!! (είναι τα αγαπημένα μου ψάρια!) |
|
||||
|
||||
![]()
νεες φωτογραφιες ακόμα, μερικες μερες αργοτερα..
Η κοκκινη κοιλια ειναι απο τις αρτεμιες. |
|
||||
|
||||
![]()
Όλα τα λεφτά πιστεύω είναι το video! Ωραίος Σωτήρη! άντε με το καλό να τα δεις και αυτά γονείς!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το βιντεάκι είναι πολύ ωραίο....
Να σου ζήσουνε. ![]() ![]() ![]() Κατάφερες να μετρήσεις πόσα είναι??? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή συνέχεια
![]() ![]() ![]() Τα altum είναι και εμένα απο τα αγαπημένα μου!!! |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο ευγε
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Α, ρε Σώτηρη, γεμάτος θαύματα είσαι και γνώσεις!
![]() Άντε να σου ζήσουν και εις ανώτερα ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το fry εγινε κιολας 2 εβδομαδων απο τοτε που γεννηθηκαν τα αυγά.
Η διαφορά στο μέγεθος είναι πλεον προφανής. Εχουν κοπαδιάσει και συμπεριφέρονται οπως οι αθερινες στα ρηχά.. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναπαραγωγη των Guppies | newfish | Ζωοτόκα | 8 | 02-02-12 19:51 |
Αναπαραγωγη Pterophyllum Scalare | netblues | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 24 | 01-10-07 22:19 |
Αναπαραγωγη severum | hlias | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 04-05-05 20:27 |
ALTUM. ξερει κανεις; | captaintakis | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 23-02-05 16:40 |
ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ FRESH WATER | nkarvounis | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 20-12-02 10:41 |